TRUST
Trust GXT 970 Morfix Testreszabható gamer egér (23764)
  • Cikkszám: 281515
TRUST

Trust GXT 970 Morfix Testreszabható gamer egér (23764)

  • Cikkszám: 281515
19 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
199 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
14 db
Egérérzékenység
10 000 dpi
Szín
Fekete

A gamer egér a legkisebb mozgással is a legnagyobb hatást fejti ki. Képzeljen el egy olyan egeret, amely teljesen az Ön játékstílusához igazodik, és pontosan azt csinálja, amit szeretne. A testreszabható egér valóra váltja ezt az álmot; a Trust GXT 970 Morfix testreszabható gamer egér személyre szabható az Ön egyedi játékpreferenciáihoz.

Részletes ismertető

Cserélhető oldallapok

Élvezze a személyre szabott élményt a négy mágnesesen cserélhető oldallappal. Az oldalgombok és a formák változatos választékával megtervezheti kedvenc egerét. A mellékelt két bal oldali lemezen 3 és 9 gomb található, amelyek bármilyen játékhoz programozhatók – legyen szó shooterről, MOBA-ról, battle royale-ről, RTS-ről vagy MMORPG-ről. A jobb oldali lemezek különböző formájúak, hogy megfeleljenek az Ön kényelmi preferenciáinak.

Program a győzelemhez

A 14 egymástól függetlenül programozható gombbal (a választott oldallaptól függően) biztos lehet benne, hogy valóban személyre szabott élményben lesz része. A fejlett szoftver lehetővé teszi a gombok és makrók programozását, így akár 168 műveletet is elindíthat egyetlen kattintással. Még a fénybeállításokat is személyre szabhatja.

Pontos DPI

A Trust GXT 970 Morfix testreszabható játékegér fejlett optikai érzékelővel van felszerelve, amelynek felbontása akár 10 000 DPI is lehet, így nagyobb irányítást biztosít. A rendkívül pontos érzékelő biztosítja az egér mozgásának pontos irányítását. Sőt, a DPI szintet egy speciális színű LED lámpa jelzi, így folyamatosan figyelemmel kísérheti beállításait.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés