Yenkee
Yenkee YGC 200BK Forsage Gamer szék
  • Cikkszám: 281606
Yenkee

Yenkee YGC 200BK Forsage Gamer szék

  • Cikkszám: 281606
94 999 Ft / db

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
Ne maradj le a legjobb árakról!
949 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Anyag
Karcálló PU bőr, hidegen formázott hab
Egyéb jellemzők
4. osztályú gázliftes emelő
Maximális terhelhetőség
150 kg

Foglald el a trónt

A FORSAGE gamer szék maximális kényelmet és kitűnő játékélményt biztosít. A sok különböző beállításnak, a különféle anyagok kombinációjának és az ergonomikus kialakításnak köszönhetően korlátok nélkül és kényelmesen használhatja játékhoz.

Részletes ismertető

Helyezkedj el kényelmesen, kezdünk

A FORSAGE gamer fotel maximális kényelmet és felülmúlhatatlan játékélményt biztosít számodra. Különböző beállításai, valamint ellenálló és ergonómiailag kedvező anyagai tökéletes támogatást nyújtanak neked a harc során. A hagyományos fotelekhez képest kellemes változást jelent a könyöktámasz 4D állíthatósága, így beállíthatod a magasságát, a szögét és a karod számára ideális helyzetét.

Pontosan úgy, ahogy elképzelted

Éld át a rendkívüli kényelmet, köszönhetően az ülés kialakításának, amely robusztus acélból készült és kényelmes, ellenálló PU bőrrel van bevonva. A fájdalmak ellen formázott habból készült, több mint elégséges párnázattal rendelkezik. Az ülés magasságát kedved szerint állíthatod be. A tartomány 52-tól 58 cm-ig terjed, így bárki rátámaszkodhat. A háttámla dőlésszögét 90-től 180 fokig bármekkorára beállíthatod, úgyhogy a foteledet szinte ággyá is alakíthatod. Tervezése során a légáteresztésre is gondoltak. A felszíni pórusai nyitottak, így még kényelmesebb a hosszú ülés során.

Hintázó gamer fotel?

Nagyon jól tudjuk, hogy a számítógépen történő filmnézés egyre gyakoribb szórakozás. Ezért hintázó mechanizmussal is ellátták, ami akár 15 fokos hátradőlést is lehetővé tesz. A hibátlan kényelem érdekében derék- és fejtámasz is van, melyeknek a helyzetét rugalmas szalagokkal akár módosíthatod is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés