Niceboy
Niceboy Oryx X410 Epic Gamer Headset
  • Cikkszám: 272707
Niceboy

Niceboy Oryx X410 Epic Gamer Headset

  • Cikkszám: 272707

13 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
32 Ohm
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
18 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
3,5 mm-es csatlakozó
Kábel hossza
210 cm
Szín
Fekete
Fejhallgató típus
Fejhallgató

Merüljön el az ORYX X410 Epic gamer fejhallgató virtuális 7.1 surround hangzásában! Levehető mikrofont, LED világítást, valamint közvetlenül a kábelen praktikus hangerő- és mikrofon szabályzást, dal-lejátszást és háttérvilágítást kínál. A puha fülpárnáknak, az intelligens nyomásnak és a könnyű, állítható dural fejpántnak köszönhetően a játszás nemcsak magával ragadó, hanem egyúttal kényelmes is.

7.1 valósághű hangzású játék extázis

Tudni szeretné, hogy honnan származik a veszély? Szeretné maradéktalanul kiélvezni a robbanások és a fütyülő golyók valósághű hangját? Niceboy ORYX X410 Epic gamer fejhallgató A lenyűgöző 7.1 térhatású hangzásnak köszönhetően azonnal felismeri a hangforrás irányát és távolságát, így az ellenfelei többé már nem lephetik meg. A fejhallgató a nagy, 50 mm-es átalakítóknak köszönhetően lenyűgözően széles hangtartományt, kiváló dinamikát és hangminőséget kínál.

Levehető mikrofon és tiszta hangátvitel

A fejhallgató kiváló minőségű, tiszta hangátvitelt nyújtó mikrofonnal is fel van szerelve: a csapattársakkal való kommunikációt nem fogja zavarni semmilyen nemkívánatos zaj, így Ön világosan egyeztetheti velük a stratégiát. De mi van akkor, ha szeretne egy kis szünetet tartani a játékban, és ezt legszívesebben filmmel vagy zenével tenné? Ez a legkisebb gondot sem jelenti, az ORYX X410 Epic fejhallgató számos további lehetséges felhasználást kínál: Egyszerűen eltávolítja a mikrofont, hogy az semmiben ne akadályozhassa. A mikrofonnal tehát maradéktalanul kiélvezheti a csapatjátékot, nélküle pedig a kényelmes zenehallgatást vagy filmnézést.

Ülnek, nem nyomnak, szigetelnek

Zavarják a környezeti hangok, amikor 100%-ban koncentrálnia kellene? Egész éjjel játszik, így a fejhallgatónak feltétlenül könnyűnek és maximálisan kényelmesnek kell lennie? Az ORYX 410 Epic pontosan ilyen kényelmet kínál - kiegyensúlyozott nyomású zárt műbőr fülpárnáinak köszönhetően a fejhallgató képes kiszűrni a környezeti hangokat, ugyanakkor hosszabb játszás esetén sem nyomják a fejet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés