Niceboy
Niceboy Oryx X700 Legend Gamer Headset
  • Cikkszám: 272709
Niceboy

Niceboy Oryx X700 Legend Gamer Headset

  • Cikkszám: 272709

25 119 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Impedancia
32 Ohm
Max. frekvencia
20 000 Hz
Min. frekvencia
20 Hz
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
3,5 mm-es csatlakozó
Kábel hossza
210 cm
Szín
Fekete
Fejhallgató típus
Fejhallgató

Csúcsszínvonalú hangélmény a Niceboy ORYX X700 Legend gamer fejhallgatójával. Élvezze a virtuális 7.1 surround hangzást, amelyet az ORYX szoftvernek köszönhetően tetszés szerint állíthat be . A fejhallgató USB vagy 3,5 mm jack segítségével csatlakoztatható, így mind a számítógépekkel, mind a játékkonzolokkal kompatibilis. Hihetetlenül kényelmes, ugyanakkor tartós, hosszú élettartamú fejhallgató.

Minden játékplatformmal működik

Nem számít, hogy otthon számítógépet vagy inkább játékkonzolt használ - az ORYX X700 Legend gamer fejhallgató minden platformon kompatibilis az eszközökkel. USB és 3,5 mm jack csatlakozókkal ugyanis egyaránt lehetőség nyílik sztereó módban csatlakozni. A csomag ezen felül egy 1*3,5 mm-es jack / 2*3,5 mm jack átalakítót is tartalmaz.

Merüljön el a virtuális térhangzásban

Az ORYX X700 Legend gamer fejhallgatóval valósághű virtuális 7.1 surround hangzást kap. Most már felfedezi az ellenséget, akármilyen irányból is közelít! A lenyűgöző hangzás mögött nagy, 55 mm-es átalakítók találhatók , így nemcsak játék közben, hanem zenehallgatás vagy filmnézés közben is maradéktalanul kiélvezheti az éles magas hangokat, mély basszusokat és a kiegyensúlyozott közepet.

Testre szabhatja a hangzást

A gamer fejhallgató saját ORYX szoftverrel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fejhallgató és a mikrofon szükség szerinti pontos hangzásának beállítását. Nem akar vesztegetni az idejét a hangvezérlő keresésével a számítógépén? Nem gond! Közvetlenül a tartós kábelen egy külön vezérlőegység található a fejhallgató és a mikrofon vezérléséhez.

Kommunikáljon világosan, környezeti zajok és zörejek nélkül

Különösen a hosszabb kommunikációk során üdvözli majd a mikrofont, amely tisztán továbbítja a hangját - az ORYX szoftverrel együtt használva csak be kell kapcsolnia a zajcsökkentő funkciót, a másik oldalon pedig csakis Ön, és semmi más nem lesz hallható. A kényelmes filmnézés vagy a kellemesebb zenehallgatás érdekében eltávolíthatja a mikrofont, hogy az ne zavarja Önt.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés