Asus
Asus FX706HE-HX009 TUF gaming notebook
  • Cikkszám: 274705
Asus

Asus FX706HE-HX009 TUF gaming notebook

  • Cikkszám: 274705

439 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 36 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i5-11400H processzor (up to 4.50 GHz)
Operációs rendszer (Notebook)
Nincs operációs rendszer
Memória mérete RAM
16 GB
Háttértár
SSD
Háttértár mérete
512 GB
Videókártya
NVIDIA® GeForce® RTX 3050 Ti 4 GB
Kijelző mérete
17,3 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Extra funkció
Billentyűzet világítás
Intel® Core™ i5-11400H processzor (up to 4.50 GHz)
Processzor
Nincs operációs rendszer
Operációs rendszer (Notebook)
16 GB
Memória mérete RAM
SSD
Háttértár
512 GB
Háttértár mérete
NVIDIA® GeForce® RTX 3050 Ti 4 GB
Videókártya

A komoly játékra tervezett és új, menő stílussal büszkélkedő TUF Gaming F17 egy átfogó felszereltségű gamer laptop kellő erővel ahhoz, hogy győzelemre vezessen. Az új GeForce RTX™ 3050 Ti GPU gördülékeny játékmenetet nyújt a 100% sRGB-t lefedő, 144 Hz-es kijelzőn, miközben az Intel® Core™ i5-11400H CPU-t fejlett hűtés támogatja, mely növeli a teljesítményt és lopakodó, finom hangokat eredményez.

LENYŰGÖZ A STÍLUSÁVAL

Szabd személyre élményedet a sikkes Holdfogyatkozás-szürke (Eclipse Gray) és a merész Grafit fekete (Graphite Black) színekkel. A texturált, méhsejt mintázatú kialakítás a talpon jó tapadású és visszaadja a készülékház hatszögletű merevítéseit. Hajszálnyi vágások hangsúlyozzák ki a csuklótámasz területet, kifinomult textúrát adva, mely professzionális és letisztult megjelenést kölcsönöz.

Méhsejtmintás dizájn

A készülékház alját texturált, méhsejt mintájú tapadó felület vonja be. Dupla annyi stratégiai vágás mint hűtő szellőzők.

Intelligens és feltűnő

A merész Holdfogyatkozás-szürke (Eclipse Gray) és a Grafit fekete (Graphite Black) színek megmutatják személyiségedet.

VEDD FEL A KESZTYŰT!

Mivel mindig készen áll az akcióra, a TUF Gaming F17 kiváló játékban, streamelésben és minden másban is. Használd ki a rendkívüli erőt energiaigényes feladatokhoz, 8 magos, 16 szálas Intel® Core™ i5-11400H CPU-val. A legújabb GeForce RTX™ 3050 Ti GPU-nak köszönhetően, mely számos modern játéknak szolgáltat megbízhatóan magas képfrissítést, a játékmenet képei gördülékenyek. Az 512 GB-os, szupergyors NVMe PCIe® SSD felgyorsítja a betöltési időket, miközben a nyitott SSD foglalat lehetővé teszi, hogy több helyed maradjon játékaid számára.

SEBESSÉG A GYŐZELEMÉRT

Játssz profi sebességen a gyors, 100% sRGB-s, IPS-szintű panellel, amely akár 240 Hz-re is képes. Az Adaptive Sync-kel a kijelző képfrissítési frekvenciája szinkronizálódik a GPU képkocka sebességével, ami csökkenti a késleltetést, minimalizálja az akadozást és megszünteti a képszaggatást az ultra gördülékeny és magával ragadó játékmenetekért. Az ultragyors Thunderbolt™ 4 azonnali, kényelmes csatlakozást tesz lehetővé a legújabb eszközökkel, mint pl. egy erőteljes külső GPU vagy külső monitor, amelyek mind hozzájárulnak többfeladatos munkavégzésedhez. Játssz le 4K-s Ultra HD filmeket, videókat és játékokat a HDMI 2.0b-vel rendelkező, nagyképernyős TV-n.

KRISTÁLYTISZTA HANG

A négy kivágással rendelkező két hangszóró hangos és erőteljes, így mélyebb és magával ragadó hangokat eredményez. A DTS:X™ Ultra magas hanghűségű hangokat nyújt a tiszta és pontos hangzásért. A virtuális 7.1-csatornás surround hang fokozza a térbeli helyzetfelismerést a játékban, hogy rá tudj ütni az ellenségeken. A zenéhez, filmekhez és a különböző típusú játékokhoz előre beállított 8 mód tovább optimalizálja élményedet, nem is beszélve a beépített hangszínszabályozóról, mellyel igény szerint finomhangolhatod a beállításaidat.

KÉTIRÁNYÚ AI ZAJSZŰRÉS

A fejlett kétirányú AI zajszűrés az upstream és a downstream csatlakozások esetén is működik, így a mikrofon bemenetről és a bejövő folyamról is eltávolíthatod a zajt. Alkalmazásonként lehet személyre lehet szabni az audio beállításokat, szűrve bizonyos alkalmazásokat, mint a hang alapú csevegés, hogy kristálytiszta játékon belüli kommunikáció jöjjön létre a játék hangjának módosulása nélkül. Zajszűrő technológiánk a CPU-n fut, felszabadítva a GPU-t, így az a maximális játékteljesítményt tudja nyújtani.

MINDIG HŰVÖS

Az átfogó hűtés által a rendszer hosszú távon megbízható marad és megnő a gép élettartama. Négy hűtőcső és három hűtőborda vonja el a hőt a hardvertől és oszlatja el gyorsan, optimális szinten tartva az alkatrészek hőmérsékletét. Az öntisztuló hűtési kialakítás biztosítja, hogy a hűtőrendszer a hosszú távú működőképesség érdekében szennyeződésmentes maradjon. A hangolt üzemmódok egyensúlyban tartják az órajel-sebességeket és hangot az éppen végzett feladat függvényében, melyet az igényeidre lehet szabni.

JÁTÉKRA OPTIMALIZÁLVA

Szerelkezz fel a játékra optimalizált, asztali számítógépéhez hasonló billentyűzettel. Az egységes RGB háttérvilágítás segítségével kifejezheted egyedi stílusod, míg a vizuálisan kiemelt WASD billentyűkkel gyorsabban adhatod ki a főbb mozgások parancsait. Az Overtroke technológia minden billentyű leütést magasabban aktivál a gyorsabb válaszidő és a gördülékeny vezérlés érdekében. A valódi TUF billentyűzeten minden egyes billentyű elég tartós ahhoz, hogy ellenálljanak 20 millió leütésnek, így hosszú távú megbízhatóságot és precizitást garantál.

SOKOLDALÚ ÉS BŐVÍTHETŐ

Géped felkészítése a modern és jövőbeli játékokhoz igazán egyszerű feladat. A könnyen bővíthető designnak köszönetően a RAM és az SSD növelése gyerekjáték. A memória- és tárhelyfoglalatok eléréséhez mindössze egy csavarhúzóra lesz szükséged, miközben egy speciális kipattintható csavarral megemelheted a panel egyik oldalát. A TUF F17 továbbá Thunderbolt™ 4 -et kínál, hogy a legújabb eszközhöz is könnyedén csatlakozhass. Használd a sávszélességet külső GPU csatlakoztatásához, és fegyverezd fel grafikus vezérlődet a játékhoz vagy 3D rendereléshez, sőt csatlakoztass akár két 4K kijelzőt a még hatékonyabb többfeladatos munkavégzéshez.

ÁTFOGÓ CSATLAKOZTATHATÓSÁG

Bárhol is járj, a számos I/O port segít csatlakoztatni kedvenc eszközeidet. A sokoldalú Thunderbolt™ 4 port a legújabb eszközökhöz is csatlakozik és támogatja a DisplayPort 1.4-et, így a magával ragadó látvány érdekében akár két 60 Hz-es 4K képernyőt vagy egy 8K UHD TV-t illetve monitort is csatlakoztathatsz. A két A típusú USB 3.2 port lehetővé teszi a gyors adatátvitelt, így az egy további A típusú USB 3.2 porttal együtt három teljes bemenet áll rendelkezésedre a kiegészítők számára. A Bluetooth segítségével egereket, fejhallgatókat és más kompatibilis eszközöket is párosíthatsz vele a tisztább, vezeték nélküli munkaasztal megteremtése érdekében. Legyél online a 802.11AX (2x2) Wi-Fi-vel a gyors és megbízható csatlakozás érdekében, bárhol, ahol rendelkezésre áll.

EGYSÉGES RENDSZERHANGOLÁS ÉS SZEMÉLYRE SZABÁS

Az Armoury Crate egyesíti a rendszer és a világítás vezérlését, így a legfontosabb beállítások könnyedén, egyetlen programban érhetőek el. A széles körű személyre szabhatósággal preferenciáid szerint választhatod ki az esztétikus effekteket, finomhangolhatod a játékprofilokat, és meghatározhatod a hangbeállításokat. A Felhasználói profilokkal meghatározhatod és személyre szabhatod a preferenciáidat, amelyek a kedvenc játékok vagy alkalmazások megnyitásakor automatikusan ezekhez igazítják a teljesítményt, és az egyéb funkciók beállításait. Vedd át a teljes irányítást az élmény felett a saját igényeid szerint!

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés