Asus
Asus ROG Strix G533ZX-HF077W Gamer Notebook + Windows 11
  • Cikkszám: 275072
Asus

Asus ROG Strix G533ZX-HF077W Gamer Notebook + Windows 11

  • Cikkszám: 275072
1 147 910 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
11 479 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Processzor
Intel® Core™ i9-12900H
Operációs rendszer (Notebook)
Windows 11
Memória mérete RAM
32 GB
Háttértár mérete
1 000 GB
Videókártya
NVIDIA® GeForce® RTX 3080Ti 16GB
Kijelző mérete
15,6 inch
Kijelző felbontása
FullHD (1920x1080)
Extra funkció
Billentyűzet világítás
Súly
2,3 kg
Intel® Core™ i9-12900H
Processzor
Windows 11
Operációs rendszer (Notebook)
32 GB
Memória mérete RAM
1 000 GB
Háttértár mérete
NVIDIA® GeForce® RTX 3080Ti 16GB
Videókártya
15,6 inch
Kijelző mérete

PIXEL PERFECT POWER

Versenyezz stílusosan és nyerj több játékot a Windows 11 Pro-val felszerelt vadiúj 2022 ROG Strix SCAR 15 nyers erejével. Kerekedj felül bármely ellenségen az NVIDIA® GeForce RTX™ Laptop GPU-val párosított Intel® Core™ i9-12900H CPU-val, akár 150 W max TGP-vel. Hagyd magad mögött a betöltődő képernyőket a 4. generációs PCIe SSD tárolónak köszönhetően. A DDR5 memória minden eddiginél nagyobb sávszélességet kínál, miközben a SCAR készen áll, hogy több hosszal nyerjen a versenytársak előtt.

Részletes ismertető

Verekedd át magad bármely játékon vagy projekten az akár Intel® Core™ i9-12900H CPU-val és az alapoktól a Windows 11 Pro számára épített hibrid architektúrával. Az akár 6 performance és 8 efficiency maggal az AAA játékélmény és a streamelés is zökkenőmentes.

Villámgyors DDR5 memória

A vadonatúj DDR5 szabványt kihasználva élvezd az akár 4800 MHz-re húzható új memóriamodulokat, a DDR4-gyel szerelt gépekhez képest 50%-kal gyorsabb írásidővel. Ezzel az ultragyors memóriával a laptop mindegyik arcát energikusnak érezheted, az intenzív játéktól a könnyed internetes böngészésig.

Az erős komponensek masszív hűtést kívánnak. A SCAR folyékony fém hővezető pasztát használ a CPU-n, négy dedikált ventilátor kimenettel a hő hatékony elvezetése érdekében. Az ROG Intelligent Cooling™ lehetővé teszi a legfontosabb alkatrészek, pl. a CPU és GPU számára, hogy hosszabb időn keresztül boost frekvenciát tartsanak fenn, ezzel gördülékeny és állandó képkockasebességet biztosítva a hosszúra nyúló játékmenetek során is. A 2022 Strix SCAR emellett a CPU-t is felturbózta, a Thermal Grizzly Conductonaut Extreme Liquid Metal folyékony fémjével. A Conductonaut Extreme ultranagy teljesítményű hővezető anyag (TIM), amely a hagyományos hűtőpasztáknál akár 15°C fokkal hűvösebben tartja ezeket a komponenseket. A SCAR a zaj felett is ellenőrzést gyakorol: Teljesítmény módban a Strix SCAR zajszintje nem haladja meg a 40 dB-t.

Liquid Metal Conductonaut Extreme

A gamer laptopok számára az egyik legnagyobb kihívás a hűtés, és az ROG folyamatosan feszegeti a határokat. Ez az indíttatás vezetett el bennünket a folyékony fémhez, mely rendkívül hatékonyan szállítja a hőenergiát olyan felületek között, mint a processzor test és a hűtőcső. A különféle processzorokkal folytatott, egy éven át tartó tesztelést követően az ROG mérnökei akár 15°C fokos hőmérséklet-csökkenést figyeltek meg a folyékony fém használata mellett, a CPU-tól függően. Az alacsonyabb hőmérsékletek segítenek a processzoroknak hosszabb időn át megőrizni a magasabb órajel-sebességet és megakadályozni a ventilátor felpörgését, majd zajossá válását.

TISZTELT VÁSÁRLÓNK!

Fizetésnél kérje az ingyenes adattörlő kódot adatainak biztonsága érdekében! A Kormány döntése alapján a kereskedő minden tartós adathordozó termék vásárlásakor köteles ingyenes adattörlő kódot biztosítani.

További információk a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság honlapján: https://nmhh.hu/veglegestorles 

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés