Landmann
Landmann 04585 Triton MaxX Coal 4.1 Gázgrillkocsi
  • Cikkszám: 286205
Landmann

Landmann 04585 Triton MaxX Coal 4.1 Gázgrillkocsi

  • Cikkszám: 286205
299 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 999 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
  • Egységár: 299 999 Ft / db
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Alaptulajdonságok

A LANDMANN Triton 4.1 COAL hibrid grillsütője még sokoldalúbb, mint gondolná – ugyanis gáz- és faszéngrillként egyaránt használható.

Működése: A Modulus grillrács felhajtható, így a faszéntálcát egyszerűen behelyezheti a 4. égő egyike fölé, megtöltheti faszénnel, majd a “füstös aromával” élvezheti a grillezett ételeket.

Részletes ismertető

A fokozatmentesen állítható, 4 égős kombinált grillsütő lehetőséget kínál arra is, hogy a Modulus grillrács-rendszerbe olyan tartozékokat helyezzen be, mint a pizzakő, a wok vagy a teli öntöttvas grill-lap. Így könnyedén kialakítható több főzőzóna, és több mint 6 személy számára készíthet szaftos steakeket, ropogós zöldségeket és változatos köreteket.

A Triton 4.1 COAL hibrid grillsütő Power Thermal Spreading Technology (PTS) technológiájának köszönhetően a hő a sütőtérben egyenletesen és folyamatosan oszlik el. Az öntöttvas rácsok ideálisan vezetik a hőt, és a maxX zónával és egy 3,5 kW-os infravörös oldalsó égővel együtt biztosítják a jellegzetes grillcsíkokat a steak sütés során, valamint a ropogós külsőt.

A LANDMANN gáz- és faszenes kombinált grillsütőjének fedele és alja duplafalú, ezért különösen masszív, erős és tartós. 4 fékezhető kerékkel a könnyű mozgatás és a biztonságos elhelyezés érdekében.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés