Schildkröt
Schildkröt Suspension Trainer edzőheveder (39176)
  • Cikkszám: 265531
Schildkröt

Schildkröt Suspension Trainer edzőheveder (39176)

  • Cikkszám: 265531

35 990 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Hosszúság
180 cm
Szélesség
4 cm
Maximális terhelhetőség
120 kg

A Schildkröt Suspension Trainer könnyen felszerelhető minden ajtóra és sokoldalú fitneszedzést tesz lehetővé, bárhol is van. Az edzőhevederrel végzett gyakorlatok széles választéka lehetővé teszi szinte minden testrész edzését, és az edzés közbeni gyakran instabil testhelyzet a mindennél fontosabb mélyizmokat is edzi.

Az edzőhevedert kompakt méretének köszönhetően a hálós tároló zsákban bárhova magunkkal vihetjük. Saját testsúlyunkat használjuk, így az edzés még eredményesebb. A pántokat könnyen lehet rögzíteni. A pántok végén puha markolat található.

A Suspension Trainer edzőheveder a TRX-hez hasonló training eszköz, mellyel az edzés egyszerű, de nagyon hatékony.

A Schildkröt Suspension Trainer magas színvonalú, fokozatmentesen állítható övrendszerrel rendelkezik, hossza 180 cm, szélessége 4 cm, többször varrva, bármilyen testmérethez adaptálható. A speciális horoggal gyorsan és könnyen felszerelhető bármely ajtóra. A mellékelt piros figyelmeztető tábla az ajtó másik oldalára akasztva véd a váratlan ajtónyitástól az edzés alatt.

Maximális terhelhetősége: 120 kg

A hevederrel végzett gyakorlati lehetőségek lehetővé teszik a test szinte minden részének edzését, az edzés során gyakran instabil helyzetben lévő izmokat szintén edzi.

A Schildkröt-Fitness Youtube csatornán választhat gyakorlatokat, a megfelelő QR-kód a terméken található.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés