Spokey
Spokey Emra gumihurok szett (40482)
  • Cikkszám: 265390
Spokey

Spokey Emra gumihurok szett (40482)

  • Cikkszám: 265390

3 990 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

A gumiszalaggal végzett gyakorlatok a mozgásterápia és fitness bármely területén alkalmazhatók. A Emra gumi hurok szettben 3 különböző erősségű hurok (gyenge, közepes, erős) található. A gumihurkok mérete: 32 x 6 cm. Az erősségek színenként változnak.

A hurkok változatos ellenállási erővel rendelkeznek, így kezdő felhasználók és profik számára egyaránt kiváló választás. Az alacsony ellenállási értékek lehetővé teszik a megfelelő edzéstechnika kialakítását és az izmok felkészítését a nagyobb terhelésekre. A nagyobb terhelés lehetőség azoknak, akik szeretik a norma 200%-át kinyomni az izmaikból. Az edzőszalagokat személyi edzők is ajánlják.

Az Emra gumik tartós anyagból készülnek, biztosítva hosszú élettartamukat. Változatossá teszi napi edzését. Az erőnléti gyakorlatokat összefonhatja az aerob gyakorlatokkal, azonban ügyelni kell arra is, hogy az edzést úgy válasszuk meg, hogy az izomzat különböző részeit is bevonjuk. A hurkok bármilyen edzéstípus tökéletes kiegészítői lesznek három különböző erősségi szintükkel!

A gumihurok használata:

A gyakorlat megkezdése előtt győződjünk meg róla, hogy nincs-e sérülés a hurkon.

Mindig feszített állapotban lévő hurokkal végezzük a gyakorlatokat.

Lassú mozdulatokkal, ügyelve a helyes testtartásra végezzük a gyakorlatokat.

A gyakorlatokat jobb és bal oldalon egyaránt végezzük el.

Érdemes egy gyakorlatot 10-15-ször megismételni.

Ha már könnyűnek érzi a gumiszalag hurok használatát érdemes a gyakorlatok számát megtöbbszörözni, vagy erősebb gumiszalag hurokra váltani.

Hőtől, direkt napfénytől és éles tárgyaktól óvjuk.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés