Thera-Band
Thera-Band Erősítő gumikötél 1,4 m, erős/zöld
  • Cikkszám: 265532
Thera-Band

Thera-Band Erősítő gumikötél 1,4 m, erős/zöld

  • Cikkszám: 265532

3 490 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Zöld
Hosszúság
140 cm

A Thera-Band erősítő gumikötél a mozgásterápia és a fitnesz bármely területén alkalmazható. Hosszú távú, folyamatos használata növeli az állóképességet, segíti az izmok fejlődését és az alakformálást.

A különböző színű gumikötelek erőssége és vastagsága eltérő. Mindig az életkornak és edzettségi állapotnak megfelelő gumikötelet válasszunk! A zöld színű erősítő gumikötél felső tagozatosok, középiskolások vagy általános kondíciójú nők és férfiak részére ajánlott. A Thera-Band erősítő gumikötél természetes, nagy teherbírású latexből készült. A csomag tartalma egy 1,4 m hosszú Thera-Band gumikötél és egy professzionális gyakorlatokat tartalmazó füzet.

Használat:

Mindig feszített állapotban lévő gumikötéllel végezzük a gyakorlatokat. A gyakorlat előtt győződjünk meg róla, hogy nincs-e sérülés a gumikötélen. Lassú mozdulatokkal, ügyelve a helyes testtartásra végezzük a gyakorlatokat, ezt érdemes 10-15-ször megismételni, jobb és baloldalon is. Napfénytől és éles tárgyaktól óvjuk. Ha már könnyűnek érzi a gumikötél használatát érdemes a gyakorlatok számát megtöbbszörözni, vagy erősebb gumiszalagra váltani. A gumikötelet használat után érdemes púderezni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés