Thera-Band
Thera-Band Erősítő gumiszalag 1,5 m, extra erős/kék
  • Cikkszám: 265538
Thera-Band

Thera-Band Erősítő gumiszalag 1,5 m, extra erős/kék

  • Cikkszám: 265538

4 190 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Kék
Hosszúság
150 cm

A Thera-Band erősítő gumiszalag a mozgásterápia és a fitnesz bármely területén alkalmazható. Hosszú távú, folyamatos használata növeli az állóképességet, segíti az izmok fejlődését és az alakformálást.

A különböző színű gumiszalagok erőssége és vastagsága eltérő. Mindig az életkornak és edzettségi állapotnak megfelelő gumiszalagot válasszunk! A kék színű erősítő gumiszalag középiskolás fiúk, edzett lányok, edzett nők és férfiak részére ajánlott. A Thera-Band erősítő gumiszalag természetes, nagy teherbírású latexből készült. A csomag tartalma egy 1,5 m hosszú Thera-Band gumiszalag és egy professzionális gyakorlatokat tartalmazó füzet.

Használat:

Mindig feszített állapotban lévő szalaggal végezzük a gyakorlatokat. A gyakorlat előtt győződjünk meg róla, hogy nincs-e sérülés a gumiszalagon. Lassú mozdulatokkal, ügyelve a helyes testtartásra végezzük a gyakorlatokat, ezt érdemes 10-15-ször megismételni, jobb és baloldalon is. Napfénytől és éles tárgyaktól óvjuk. Ha már könnyűnek érzi a gumiszalag használatát érdemes a gyakorlatok számát megtöbbszörözni, vagy erősebb gumiszalagra váltani. A gumiszalagokat használat után érdemes púderezni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés