Tefal
Tefal Ingenio Easy On L1599702 17 db-os edényszett
  • Cikkszám: 269039
Tefal

Tefal Ingenio Easy On L1599702 17 db-os edényszett

  • Cikkszám: 269039
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
17 db-os szett
Kategória
Ingenio

A Tefal Ingenio edénykészlet segítségével értékes tárolóhelyet takaríthat meg a szekrényekben. Húzza le a fogantyút az edényekről, és helyezze be az egyik serpenyőt a másikba - így összehajtva nagyon kevés helyet foglal, különösen a hagyományos serpenyőkhöz képest.

Részletes ismertető

Biztonságos bevonat

A bemutatott serpenyőkben sütés teljesen biztonságos. A bevonat gyártása során ügyeltek arra, hogy ne kerüljenek benne káros anyagok, például PFOA, kadmium vagy ólom. Így főzhet magának és szeretteinek, és biztos lehet benne, hogy minden étel ízletes és egészséges.

Innovatív fogantyú

Az innovatív fogantyú nagyon praktikus – a rögzítése és eltávolítása mindössze egy másodpercet vesz igénybe. Ugyanakkor nagy, akár 10 kg-os terhelési ellenállás jellemzi, így félelem nélkül megragadhatja és hordozhatja az étellel töltött serpenyőket - a Tefal Ingenio tervezésénél minden körülményt figyelembe vettek.

Különböző feladatokhoz

Eddig csak sütésre használtad a serpenyőt? Ideje ezen változtatni! A bemutatott készlet sok más helyzetben is használható – válassza le a fogantyút, és tegye be az edényt a sütőbe, hogy finom pitét vagy sült tojást süthessen. Közvetlenül a serpenyőből tálaljuk, és ha marad rajta étel, csere nélkül tárolhatjuk a hűtőben.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés