REMINGTON
Remington HC5038 hajvágó - Manchester United Edition
  • Cikkszám: 232023
REMINGTON

Remington HC5038 hajvágó - Manchester United Edition

  • Cikkszám: 232023
  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Hosszbeállítás
1,5-25 mm mm
Vágás hosszúság
25 mm
Akkumulátoros
Nem
Remington HC5038 hajvágó - Manchester United Edition 9 db különböző színű vezetőfésű toldat: megkönnyíti a kívánt méret kiválasztását (1,5 – 25 mm) 
Rozsdamentes acél vágóél 
Kiváló minőségű és erősségű pengék 
Emelőkar a vágóél precíz beállításához (0,5-2 mm)
Hálózati üzemmód
Tisztító kefe, nyaktisztító kefe, fésű, olló

Remington HC5038 hajvágó - Manchester United Edition

  • 9 db különböző színű vezetőfésű toldat: megkönnyíti a kívánt méret kiválasztását (1,5 – 25 mm) 
  • Rozsdamentes acél vágóél 
  • Kiváló minőségű és erősségű pengék 
  • Emelőkar a vágóél precíz beállításához (0,5-2 mm)
  • Hálózati üzemmód
  • Tisztító kefe, nyaktisztító kefe, fésű, olló

A Remington ColourCut hajvágójának Manchester United kiadása szalonon kívül is egyszerű módon elérhető profi hajvágást biztosít minden Manchester United szurkoló számára.

Változatos hosszúság beállítás

A 9 színkódos, 1,5 mm és 25 mm közötti vezetőfésűnek és a 2 kúpos vezetőfésűnek köszönhetően többé már nem fogod összekeverni a vágókéseid hosszát. Válaszd ki a kívánt frizura elkészítéséhez szükséges színt. Vezetőfésű használata nélkül 0,3-0,5 mm közötti hosszúságot állíthatunk be.

Hasznos tartozékok

A kilenc színes vezetőfésű mellett rendelkezésedre áll egy nyakkefe a nyak területén lévő levágott hajszálak eltávolításához, egy fodrászfésű és fodrászolló a nyíráshoz, a fokozatok és apró részletek kialakításához, valamint egy tisztítókefe a hajszálaknak a vágóból történő eltávolításához - így minden eszköz biztosítva van számodra, hogy otthon, profi módon saját magad vághasd le a hajad. Önélező acél vágókések gondoskodnak róla, hogy a hajvágó tisztítása egyszerű legyen, és a készülék mindenkor optimális vágóteljesítményt nyújtson számodra.

Manchester United Edition

A Remington Manchester United kollekciójának részeként ez a hajvágó tökéletes Manchester United ajándék a divattudatos Man Utd szurkoló számára. A dizájnja a klub színeit jeleníti meg a Manchester United ikonikus címerpajzsával együtt, és egy - színes Manchester United jelvénnyel díszített - fodrász körgallér teszi teljessé a készletet. A készülék a hivatalos Manchester United termékek egyike.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés