Hisense
Hisense U5120GW 5.1.2 Hangprojektor
  • Cikkszám: 279992
Hisense

Hisense U5120GW 5.1.2 Hangprojektor

  • Cikkszám: 279992
149 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Összteljesítmény
510 W
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
HDMI, USB, jack, optikai
Szín
Fekete
Magasság
295 mm
Mélység
660 mm
Szélesség
1 300 mm

Színház élmény otthon, a tökéletes megoldás a tévédhez

A Hisense TV-k találkoztak tökéletes párjukkal: egy többdimenziós moziszerű audiorendszerrel, amelyet az 5.1.2 csatornás hangprojektor, az U5120GW típus szolgáltat. A felfelé és oldalra sugárzó hangszórók hallatán elmerülhetünk a tiszta, valósághű hangzáskörnyezetben, miközben a cselekmény középpontjába kerülünk.

Részletes ismertető

Magával ragadó 5.1.2 csatornás surround hangzás

A 12 hangszóró és a Hisense élvonalbeli dekódolási technológiának köszönhetően teljesen körbeölel minket a hagzás, még a mennyezet felől is. A felfelé sugárzó hangszórók hangot árasztanak a fejed fölé, míg az oldalsó hangszórók körülötted küldenek hangokat.


Csúcskategóriás Audio Rendszer, minden képzeletet felülmúl

A Hisense U5120GW hangprojektor 11 hangszóróval és egy 180 wattos vezeték nélküli mélysugárzóval összesen 510 watt kiváló hangzást biztosít.


180W-os vezeték nélküli mélyláda, az igazi mélység titka

A 8 hüvelykes előre sugárzó mélyláda akár 40 Hz-es alacsony frekvenciájú hang kiadására is képes. Megrázó, mély basszus effektusokat ad, életre kelti filmjeidet, sorozataidat és zenéidet gazdag, erőteljes basszussal, amit a tüdődben is érezhetsz, mikor a benne levő levegőt megremegteti.


Érezd magad körül a széles spektrumú, térhatású hangzást

Az U5120GW támogatja a legnépszerűbb audio rendszereket és formátumokat, így a DTS:X-et és Dolby Atmost is. Ezek segítenek igazán felfedezni a valósághű 3D hangzást, ahogyan a hangokat felülről, elölről, hátulról és oldalról is irányodba sugározzák. Emeld egy teljesen új szintre az otthoni mozizás magával ragadó élményét. DTS:X – Virtualizálja a hangzásbeli magasságokat, a hagyományos sztereó hangzáson felül. Ezáltal többdimenziós hanghatást hoz létre, amely nemcsak körbevesz, hanem az események középpontjába is repít. Dolby Atmos – A Dolby Atmos technológia segítségével az U5120GW olyan lebilincselő térhatású hangzást képes létrehozni, amelyben úgy érezed magad, mintha te is szerepelnél az egyes jelenetekben.


Megközelíti a hangstúdiós felvétel minőségét

A Hi-Res hivatalos tanúsítvány garancia arra, hogy ez a készülék olyan élményt biztosít, amely a legközelebb áll a hangstúdiók és koncerttermek minőségéhez. Hallgasd a zenét közel az eredeti felvétel minőségéhez. A kódolható adatmennyiség a CD-audiohoz képest akár 6,5-szeresét, az mp3 esetében pedig akár 35-szeresét is elérheti.
 

EzPlay támogatás, vizuális működés

Az összes hang egyetlen távirányítóval vezérelhető, így a vizualizált működéssel kellő kényelmet biztosítva számodra.
 

A hangzást minden jelenethez külön optimalizálja

A mesterséges intelligencián alapuló hangszínbeállítási technológiával az U5120GW képes jelenetenként igazítani a hangszíneket. Az eredmény egy széles dinamika tartományú, telt hangzás filmeknél, zenénél, sport tartalmaknál és játékok alatt is. Film mód: segít elmerülni a történetben, mozi érzést kölcsönöz otthonodba. Zene mód: újabb részleteket mutat meg az ismert dalokban, a vokális érthetőség feláldozása nélkül. Hírek mód: a hírbeolvasó beszédhangjának frekvenciáira fókuszál, hogy a fontos hírek tisztán és érthetően hallhatóak legyenek. Sport mód: a sportolók minden mozdulata hallható, érezhető, akárcsak a stadionban, a helyszínen ülve. Játék mód: nagyban növeli a komplex játékélményt. A tökéletes térhatású hangzás segít időben észlelni a körülötted zajló eseményeket és így könnyebb felfedni az ellenség pozícióját is. Éjszakai mód: a leghalkabb párbeszédet is hallani fogod, a legalacsonyabb hangerőn.
 

Érezd a valóságot

Az U5120GW 4K pass-through funkciójának köszönhetően képes minőségromlás vagy késés nélkül továbbítani a 4K jeleket a videoeszközökről egy 4K TV-re vagy 4K projektorra. Ezen kívül a termék támogatja a 3D átvitelt is, ami azt jelenti, hogy a termék közvetlenül megkapja a 3D képet a megjelenítéshez. Nagymértékben fokozza filmes és játékélményét.
 

Sokoldalú és egyszerű csatlakozás

Többféle csatlakozási opció áll rendelkezésre: vezeték nélküli hátsó surround hangsugárzó kompatibilis, Bluetooth, USB, Type-C, optikai, koaxiális, HDMI-OUT és HDMI-IN.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés