LG
LG S60Q Hangprojektor
  • Cikkszám: 286917
LG

LG S60Q Hangprojektor

  • Cikkszám: 286917
75 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
759 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Összteljesítmény
300 W
Bluetooth
Igen
Szín
Fekete

Erőteljes 2.1 csatornás hangzás. 2.1 csatornás hang, 300 W teljesítmény mélynyomóval – az LG S60Q hangprojektorral kedvenc műsorait térhatású hang mellett élvezheti.

Dolby Atmos(Virtual) vezeték nélküli mélynyomóval

Az LG S60Q hangprojektor minimális minőség-, illetve teljesítmény vesztességgel szólaltatja meg a többek között HDR-rel és Dolby Vison-nal támogatott 4K tartalmakat, hogy Önnek csak élveznie kelljen a TV-hez csatlakoztatott audio eszköz által nyújtott kivételes élményt!

Részletes ismertető

Ezt a hangzást élvezni fogja! Az AI Sound Pro, az LG hangprojektorok intelligens algoritmusa elemzi a tartalmat, és optimális hangzást hoz létre, nézzen akár filmet vagy híreket - de zenehallgatás közben is ideális.

Az LG hangprojektorokat úgy terveztük, hogy azok még inkább kiegészítsék az LG TV-ket. A zökkenőmentes csatlakoztathatóságukkal és illeszkedő designjukkal még nagyobb teljesítményt hoznak ki belőlük, így a két készülék együtt biztosítja az elérhető legjobb hangélményt.

Egyszerű kezelés a WOW kezelőfelülettel. Azonnali kényelem az Ön kezében. Egyetlen távirányítóval vezérelheti a hangprojektort az LG TV-n keresztül. A távirányító egyetlen gombjának megnyomásával láthatja a hangprojektor menüjét és beállításait a TV képernyőjén. Például a hangerőszabályzást, a kapcsolat ellenőrzését, vagy akár a hangmód kiválasztását.

Magasabb szintű hangzás az LG TV-k AI processzorának köszönhetően. Tökéletesen illeszkedik LG TV-jéhez, hiszen az LG hangprojektor rendelkezik TV hangmódmegosztás (Sound Mode Share) funkcióval, amely az LG TV hangfeldolgozó processzora segítségével elemzi az Ön által lejátszott tartalmat, így tisztább, jobb minőségű hangot biztosít. A hírműsoroktól a játékokig, biztos lehet benne, hogy a legjobbat hozza ki LG TV-jéből.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés