Polk Audio
Polk Audio MagniFi Max AX Hangprojektor
  • Cikkszám: 281643
Polk Audio

Polk Audio MagniFi Max AX Hangprojektor

  • Cikkszám: 281643
319 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
3 199 Pont
db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete

Házimozi hangprojektor rendszer

A Polk zászlóshajó Sounbar-ja és a nagy teljesítményű 10"-os vezeték nélküli mélynyomó igazán magával ragadó Dolby Atmos és DTS:X 3D hangzással kelti életre a filmeket, a TV-t, a zenét és a játékokat, köszönhetően a szabadalmaztatott SDA technológiával optimalizált, tizenegy hangszóróból álló, felfelé irányuló magassági hangszóróknak. Streamelje kedvenc dalait Apple AirPlay 2, Chromecast, Spotify Connect, Bluetooth segítségével.

Részletes ismertető

A Polk szabadalmaztatott SDA technológiájával együttműködő, beépített magassági hangsugárzókkal ellátott tizenegy hangszórótömb pontos és kiterjedt hangzásvilággal biztosítja az 5.1.2 Dolby Atmos és DTS:X 3D hangzást.

Élvezze a kiváló minőségű Wi-Fi-s zenei streaminget telefonjáról, táblagépéről vagy számítógépéről az Apple AirPlay 2, a Google Chromecast, a Spotify Connect vagy bármelyik Works with Alexa*-képes zeneszolgáltatás segítségével. Bluetooth-on keresztül is csatlakoztatható. *A Works with Alexa működéséhez Amazon Alexa alkalmazás vagy beépített Alexa eszköz szükséges a streaming elindításához.

A 10” lefelé irányított MagniFi Max AX mélysugárzó - a legerősebb soundbar mélysugárzónk - a Polk által ismert mély, könnyed basszust szolgáltatja. A vezeték nélküli csatlakozás lehetővé teszi a kényelmes elhelyezést. Válaszd a végső hangzást a BassAdjust segítségével.

Elege van a hangerőszabályzóval való bajlódásból? Soha többé ne maradjon le egyetlen párbeszédről sem. A Polk szabadalmaztatott VoiceAdjust™ tiszta beszéd technológiája a MagniFi integrált centercsatornás hangszórójával együttműködve a hangok hangerejét a soundbar más elemei fölé emeli.

Optimalizálja a basszust, a tisztaságot és a hangzásvilágot filmekhez, tévéhez vagy zenéhez. Az Éjszakai üzemmód felhangosítja a párbeszédeket és lehalkítja a basszusokat a késő esti filmnézéshez a szomszédok zavarása nélkül.

Egyszerűsítse a telepítést a 3-in/1-out nagy sebességű, nagy sávszélességű 4K HDMI-csatlakozással és bemenetváltással. Csatlakoztasson játékkonzolokat, Blu-ray lejátszókat, steaming boxokat és egyéb eszközöket, hogy a MagniFi Max AX kiváló hangminőségével élvezhesse őket. Tartalmaz optikai bemenetet a régebbi eszközök csatlakoztatásához.

Kösse össze bármely TV-vel HDMI eARC vagy optikai csatlakozókon keresztül. (HDMI-kábel tartozék.) Az intuitív előlapi OLED-kijelző használaton kívül elhalványul. A MagniFi Max AX távirányítót tartalmaz, és a dobozból kivéve a legtöbb TV távirányítóval működik. Roku TV Ready funkcióval is rendelkezik az egyszerű konfiguráció és vezérlés érdekében. A TV-konzolra helyezhető vagy falra szerelhető.

Bővítse a MagniFi Max AX surround képességeit a Polk SR2 vezeték nélküli hátsó surround hangszórókkal, amelyek külön kaphatók vagy a MagniFi Max AX 7.1.2 Sound Bar rendszerhez tartoznak.

  • Bemenetek: 1: HDMI-bemenet, 1x HDMI eArc, 1x optikai bemenet, 1x USB-A (firmware-frissítésekhez).
  • Streaming: Wi-Fi (802.11 a/n/ac), Google Chromecast for Audio, Apple AirPlay 2, Spotify Connect, együttműködik Alexával, Bluetooth 5.0.
  • Soundbar: Bal/jobb csatornák: 4x 25mm x 76mm, Racetrack középsugárzó hangsugárzók: 2x 19mm-es lágy dóm magas hangsugárzók, Center csatorna: 2x 25mm x 64mm, Racetrack középsugárzó hangsugárzók mélynyomó: 1x 19mm-es lágy dóm tweeter, mélynyomó: 1x 10"-os mélysugárzó.
  • Méretek: Soundbar: 1143 x 72 x 118mm, mélysugárzó: 302 x 399 x 407mm
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés