Edifier
Edifier R1280DBs 2.0 hangszórók, barna
  • Cikkszám: 292838
Edifier

Edifier R1280DBs 2.0 hangszórók, barna

  • Cikkszám: 292838
42 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
429 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Min. frekvencia
51 Hz
Max. frekvencia
20 000 Hz
Szín
Barna, Fekete

Az R1280DBs egy klasszikus, mégis stílusos kialakítást kapott, ami vonzani fogja a tekinteteket! A hangszóró fa borítása elegáns hatást kölcsönöz neki, emellett pedig modern funkciókkal lett felszerelve és magas színvonalú teljesítményt, valamint minőséget nyújt. A Qualcomm Bluetooth technológia biztosítja a stabil vezeték nélküli csatlakozást, míg a 42 W teljesítményű RMS pedig csökkenti a torzításokat, így tökéletes minőségben hallgathatja a kedvenc zenéit.

Részletes ismertető

Rengeteg lehetőség

Az Edifier hangszórója bármilyen típusú zenét könnyedén lejátszik, miközben hangsúlyozza az alacsony és magas tónusokat. Rengeteg új funkcióval és univerzális bemenettel lett felszerelve, így széles kompatibilitást nyújt! Az optikai, coaxial és dupla RCA bemenetet egyszerre is használhatja, a vezeték nélküli Bluetooth-al pedig szinte bármilyen eszközt párosíthat a hangszóróhoz.

A zene szakértője

Az Edifier hangszórója automatikusan észleli, hogyha egy további külső mélynyomót csatlakoztat hozzá. A különböző típusú portok veszteségmentes jelátvitel biztosítanak, az előre néző bass reflex port pedig garantálja a mély basszust. Emellett a magas RMS teljesítmény minimalizálja a kellemetlen zajokat, így zavaró tényezők nélkül élvezheti órákon keresztül a kedvenc zenéit!

Egyszerű vezérlés

A hangszóró oldalán lévő gombokkal könnyedén állíthat a hangzáson, a hozzátartozó távirányítóval pedig kezelheti a legfontosabb funkciókat: bekapcsolhatja a készüléket, válthat a lejátszási listák között és még a hangforrást is kiválaszthatja. Mindehhez még a kényelmes kanapéból sem kell felkelnie!

Klasszikus kivitelezés

Az erős, közepes sűrűségű farostlemezből készült borítás csökkenti az akusztikus rezonanciát, aminek köszönhetően bárhol elhelyezheti a hangszórókat és élvezheti a kellemes hangzást. A stílusos kialakítása biztosan mindenkit le fog nyűgözni és tökéletes kiegészítője lesz bármelyik szobának!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés