Edifier
Edifier R1700BTs 2.0 hangszóró, barna
  • Cikkszám: 292836
Edifier

Edifier R1700BTs 2.0 hangszóró, barna

  • Cikkszám: 292836
47 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
479 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Min. frekvencia
52 Hz
Max. frekvencia
20 000 Hz
Szín
Barna, Fekete

Ez a sokoldalú hangszóró olyan kiváló hangminőséget biztosít, hogy azonnal csatlakoztatni szeretné majd hozzá az eszközeit! A Bluetooth megbízható jelátvitelt nyújt, a beépített digitális jelfeldolgozó és a tartomány szabályozó pedig megakadályozza a torzítást. A készülék emellett kristálytiszta hangzást biztosít, anélkül, hogy ez a minőség vagy a teljesítmény kárára menne, a hangszórók pedig 10 fokos szögben helyezkednek el, aminek köszönhetően a zene rögtön eljut Önhöz.

Részletes ismertető

Fejlett technológia

A hangszóró Qualcomm AptX HD technológiával rendelkezik, ami még jobb hangminőséget biztosít a Bluetooth csatlakozáskor. Emellett a beépített digitális jelfeldolgozó és a tartomány szabályozó pedig hatékonyan csökkenti a torzítást!

“Sasszem” magashangszóró

Az újonnan kifejlesztett 19 mm-es “Sasszem” magashangszóró részletgazdag hangzást biztosít. A kellemes mérete és a tökéletesített tulajdonságai miatt pedig megfelel a szakmai felhasználók igényeinek és a legminőségibb követelményeknek is!

Tartós minőség

A 4”-es basszus hangszóró sima átmenetet biztosít az alacsony és magas dallamok között, a bass reflex port az alacsony frekvenciával pedig hangsúlyosabb és erőteljesebb basszust nyújt. Párosítsa a telefonjával a Bluetooth segítségével, és élvezze a kényelmes zenehallgatás élményét!

Alapos kidolgozás

A hangszóró készlet biztosan stílusos kiegészítője lesz a szobájának! A klasszikus borítás és a modern kivitelezés mindenki figyelmét felkelti majd. A dupla RCA bemenet segítségével kényelmesen csatlakoztathatja hozzá a különböző eszközeit, a hozzátartozó RCA kábellel pedig nem kell a kompatibilitási problémák miatt aggódnia! A hangszóró oldalán lévő gombokkal kényelmesen állíthat a hangokon, a vezeték nélküli távirányítóval pedig távolról is válthat a zenék között.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés