Hoover
Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S Szabadon álló hőszivattyús szárítógép
  • Cikkszám: 286263
Hoover

Hoover NDPEH8A2TCBEXS-S Szabadon álló hőszivattyús szárítógép

  • Cikkszám: 286263
189 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 899 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 189 999 Ft / db
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szárítási technológia
Hőszivattyús
Szárítási kapacitás
8 kg
Zajszint
67 dBA
Energiaosztály
A++

Hosszú élettartam

Gondoskodj szárítógéped hosszabb élettartamáról a hOn App segítségével történő folyamatos állapotfigyelésnek köszönhetően. Hasznos értesítéseket kaphatsz a karbantartás esedékességéről. Fedezd fel a speciális karbantartási tevékenységeket a lépésenkénti útmutatónak köszönhetően, és egyszerűen futtass távoli szoftverfrissítéseket, technikai segítség nélkül.

Tökéletes gondoskodás

Az Auto Care program képes a szárítási műveletet automatikusan a töltet mennyiségéhez és típusához igazítani, hogy gond nélkül a legjobb eredményt tudd elérni.

Legjobb megoldások

Az összes Hoover szárítógép négy szárítási lehetőséggel rendelkezik: Vasalás száraz, ami kis mennyiségű nedvességet hagy a ruhákban, ezzel megkönnyítve azok vasalását. Vállfa száraz, a fogasra akasztható ruhákhoz. Szekrény száraz a tárolásra kész ruhadarabok számára. Extra száraz, a teljesen száraz ruhákhoz.

Részletes ismertető

Nagy teljesítmény és hatékonyság

Szinkronizáld a mosógépet a szárítógépeddel, és gondoskodj megfelelően ruhadarabjaidról. A hOn App a legjobb szárítóprogramot javasolja a szövet mennyiségéhez és típusához igazítva, mely nagyobb teljesítményt és hatékonyságot garantál.

CsúcsminőségA H-DRY 500 kategóriájában a legjobb a szárítási teljesítményben, és gondoskodik bolygónkról is!

Hőszivattyús technológiánkkal és a kompresszorban használt új gázzal elértük azt a hihetetlen eredményt, hogy a környezetterhelést 30-szorosára csökkentettük, és a GWP*-t (Global Warming Potential) 100-ról 3,4-re redukáltuk. A globális felmelegedési potenciál (GWP) annak mértéke, hogy egy üvegházhatású gáz mennyi hőt köt le a légkörben, egy adott időhorizonton keresztül a szén-dioxidhoz viszonyítva.

Elkötelezett gondozás és higiénia

Válassz a hOn alkalmazáson keresztül elérhető több mint 40 további szárítási ciklus közül, hogy azokat saját igényeid szerint alakíthasd, és tökéletes eredményeket érhess el. Ezenkívül elmentheted kedvenc programjaidat, hozzáférhetsz az információk és javaslatok világához, valamint értesítést kaphatsz a ciklus végéről, hogy mindent kézben tarthass.

Legfőbb előny

A H-DRY 500 egy egyedülálló gép, amely 9 ápolási ciklus teljes készletét kínálja, lehetővé téve ezzel, hogy kedvenc ruháid minden erőfeszítés nélkül a lehető leghosszabb ideig tökéletes állapotban tartsd.

Tökéletes fertőtlenítés

A H-DRY 500 Active Dry funkcióval van felszerelve, amelyet kifejezetten azzal a céllal terveztek, hogy kielégítse a szükségleteidet a friss ruhák tekintetében. Természetes módon távolítja el a rossz szagokat, csírákat, spórákat és baktériumokat, valamint gyengéden ápolja ruháidat, nagyon rövid időn belül kiváló eredményt garantálva. 20 perc múlva száraz lesz a ruhád. Ideális program a saját- és a babaruhák fertőtlenítésére, biztosítva a legjobb higiéniát és gondoskodást a család számára.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés