Hoover
Hoover NDPEH8A3TCBEXS-S Hőszivattyús szárítógép
  • Cikkszám: 286264
Hoover

Hoover NDPEH8A3TCBEXS-S Hőszivattyús szárítógép

  • Cikkszám: 286264
229 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 299 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 229 999 Ft / db
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szárítási technológia
Hőszivattyús
Szárítási kapacitás
8 kg
Programok száma
16 db
Zajszint
69 dBA
Extra
Fejlett kapcsolódás (Wi-Fi + BLE)
Praktikus jellemzők
Indításkésleltetés
Energiaosztály
A+++

H-DRY 500

A H-Dry 500 a legmegbízhatóbb és leghatékonyabb ruhaszárító, amely az új Auto Care programnak köszönhetően tökéletesen és hatékonyan végez el bármilyen típusú ruhaszárítást és a szálak ápolását.

Részletes ismertető

Eco-Power inverteres motor

Az új generációs Eco-Power Inverter motor jelenleg az egyik legerősebb és legtartósabb a piacon. Speciális réz hőcserélővel és nagy teljesítményű kompresszorral együtt javítják a légáramlást, emellett a motor a dob fordulatszámának rendkívül pontos szabályozásáról is gondoskodik. A hagyományos kefemotorokhoz képest a kefe nélküli motor 4x tartósabb, csökkenti a vibrációt és a súrlódást, meghosszabbítja a szárító élettartamát és garantálja a maximális csendes működést és a kiváló eredményeket hosszabb ideig.

A hosszú élet titka

A szárítógépe tovább fog működni, köszönhetően annak, hogy a hOn alkalmazáson keresztül folyamatosan figyelheti az állapotát. Hasznos figyelmeztetéseket kaphat, ha karbantartásra van szükség. Fedezze fel a speciális karbantartási tevékenységeket lépésről lépésre, és egyszerűen futtasson távoli szoftverfrissítéseket anélkül, hogy technikai segítségre lenne szüksége.

Növelje szárítógépe teljesítményét

A hOn alkalmazással a legjobb szárítási eredményeket érheti el. Hozzáférhet az Ön igényeinek megfelelő extra funkciókhoz és speciális programokhoz, és javíthatja szárítógépe teljesítményét és hatékonyságát.

Felejtsd el a címkéket a ruhákon

Felejtsd el a ruhacímkék nézegetését az innovatív Scan to Care funkcióval. Csak készítsen képet a ruházati címkékről, és a hOn alkalmazás automatikusan felismeri a szárítási információkat, és javasolja a megfelelő ciklust a legjobb eredmény érdekében.

Speciális szolgáltatások és programok

Válasszon a hOn alkalmazáson keresztül elérhető több mint 40 további ciklus közül, és szabja testre azokat igényei szerint a tökéletes eredmény elérése érdekében.

Nincs vízpazarlás

Az Aquavision víztartály új kialakítása a vízszint jobb szabályozását és a könnyű kiöntést kínálja. A tartály könnyen eltávolítható és visszahelyezhető a szárító testébe. Ez egy eredeti Hoover tartozék, melynek köszönhetően energiát, vizet és időt takarít meg.

A legmagasabb energiaosztály

Az erős inverteres motornak köszönhetően a Hoover szárítógépek garantálják a legjobb eredményt és gondoskodást a ruhanemű szárításakor. Ez a motor a legmagasabb energiahatékonyságot, precíz dobforgásszabályozást és akár 10%-kal alacsonyabb üzemi hőmérsékletet biztosít a legjobb ápolás érdekében.

Nagy teljesítmény és hatékonyság

Szinkronizálja mosógépét a szárítógépével, és gondoskodjon a ruháiról a legjobban. A hOn alkalmazás a legjobb szárítási programot javasolja Önnek, igazítja azt az anyag mennyiségéhez és típusához, és nagyobb teljesítményt és hatékonyságot garantál.

Az Auto Care program képes automatikusan beállítani a szárítást a töltet mennyiségének és a ruhanemű típusának megfelelően, így a legjobb eredményt aggodalom nélkül lehet elérni.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés