Whirlpool
Whirlpool W6D84WBEE Hőszivattyús szárítógép
  • Cikkszám: 262613
Whirlpool

Whirlpool W6D84WBEE Hőszivattyús szárítógép

  • Cikkszám: 262613

306 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 36 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szárítási technológia
Hőszivattyús
Szárítási kapacitás
8 kg
Programok száma
21 db
Technológiák
6. érzék technológia
Zajszint
62 dBA
Extra
FreshCare+ technológia, DuoFilter, AutoCleaning kondenzátor szűrő, 3DRY technológia
Praktikus jellemzők
Indításkésleltetés
Energiaosztály
A+++

Whirlpool szabadonálló szárítógép kiemelkedő 8kg dobkapacitású, így mindig marad elég helye. Fejlett technológia segítségével a készülék folyamatosan figyeli a dobban lévő nedvességet, védi ruháit és ideális szárítási eredményeket biztosít. Hőszivattyús technológia hatékonyan felmelegíti a levegőt a készülékben így jelentősen csökkentve az energiafogyasztást. A 3Dry Air Care technológia a 3D AirFlow és a SoftMove technológiával, amely lágy szárítási műveletet biztosít. Ezek mind szárítják, mind védik a ruhaneműket.

6. Érzék 3Dry technológia

Az egyedülálló 6. Érzék 3Dry technológia a szárítás intelligens vezérlése. A dobon belüli meleg levegő egyenletes eloszlatása és a többszörös légáramlások még a terjedelmes ruhaneműk esetén is egyenletes szárazsági szintet eredményeznek.

Prémium design

A Whirlpool szárító különleges designja biztosítja, hogy a készülék az Ön otthonának dísze legyen.

6. Érzék technológia

A 6. Érzék technológia automatikusan érzékeli a betöltött ruha mennyiségét és a szárítási időt ennek megfelelően állítja be. Ezzel garantálva a kívánt szárazsági szintet az idő és az energiafogyasztás optimalizálása mellett.

A+++ energiaosztály

Kiemelkedő energiahatékonyság. Az A+++ energiaosztályú Whirlpool szárító a tökéletes eredményt egyesíti a kiemelkedően alacsony energiafogyasztással.

Nagyon csendes

Ez a Whirlpool szárító kombinálja az alacsony zajszintet a tökéletes szárítási eredménnyel.

FreshCare+

Tartsa ruháit frissen akár 6 órával a ciklus befejezése után is. Innovatív FreshCare+ rendszer gondoskodik ruháiról a szárítóban, köszönhetően az intelligens hőmérsékletszabályozásnak és a gyengéd dobmozgatásnak, amely a ruhaneműket frissen tartja és megóvja a kellemetlen szagoktól. A FreshCare+ használata valóban frissen és biztonságban tartja a ruhákat még órákkal a ciklus befejezése után is. A FreshCare+ funkció meggátolja a kellemetlen szagok terjedését (a szárítógép belsejében) akár a szárítás befejezését követő 6 órán keresztül is. A funkció nem használható kényes ruhadarabokhoz, extra és szekrényszáraz szárítási fokozatokhoz.

Öntisztító kondenzátor

Nincs többé szükség a kondenzátor tisztításra, a készülék elvégzi Ön helyett.

8 kg kapacitás

A készülék 8 kg (pamut) szárítási kapacitású.

Megadható szárítási szint

A készülék megadható szárítási szintje hozzájárul a még kényelmesebb használathoz.

Hőszivattyú

Kimagasló energiahatékonyság. Hőszivattyú alkalmazásával ugyanaz az eredmény érhető el, mint hagyományos fűtőelem használatával, de 60°C helyett mindössze 40°C-on.

Megadható szárítási hőmérséklet

Az Ön igényeire tervezve. A megadható szárítási hőmérséklet segítségével mindig az igényeinek legmegfelelőbb program állítható be.

Indításkésleltetés

Az idő ideális menedzselése. Az Indításkésleltetés funkcióval úgy időzítheti a szárítási ciklust, hogy az Önnek a legkényelmesebb legyen.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés