Whirlpool
Whirlpool W6D94WBEE Hőszivattyús szárítógép
  • Cikkszám: 266084
Whirlpool

Whirlpool W6D94WBEE Hőszivattyús szárítógép

  • Cikkszám: 266084
329 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
3 299 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 36 hónap
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szárítási technológia
Hőszivattyús
Szárítási kapacitás
9 kg
Programok száma
15 db
Technológiák
6. érzék technológia
Zajszint
62 dBA
Praktikus jellemzők
Digitális kijelző, Indításkésleltetés
Energiaosztály
A+++

A Whirlpool W6D94WBEE Hőszivattyús szárítógép 6. érzék technológiájának köszönhetően a ruhatöltet nagyságához igazítja a szárítást, így biztosítva, hogy ruhái mindig megfelelően szárazak legyenek. SoftMove technológiája pedig garantálja, hogy egyenletesen száradjanak. A 3Dry Air Care technológia a 3D AirFlow és a SoftMove technológiával, amely lágy szárítási műveletet biztosít, melyek mind szárítják, mind védik a ruhaneműket.

Részletes ismertető

6. Érzék 3Dry technológia

Az egyedülálló 6. Érzék 3Dry technológia a szárítás intelligens vezérlése. A dobon belüli meleg levegő egyenletes eloszlatása és a többszörös légáramlások még a terjedelmes anyagok esetén is egyenletes szárazsági szintet eredményeznek.

FreshCare+

Tartsa ruháit frissen akár 6 órával a ciklus befejezése után is. Innovatív FreshCare+ rendszer gondoskodik ruháiról a szárítóban, köszönhetően az intelligens hőmérsékletszabályozásnak és a gyengéd dobmozgatásnak, amely a ruhaneműket frissen tartja és megóvja a kellemetlen szagoktól. A FreshCare+ használata valóban frissen és biztonságban tartja a ruhákat még órákkal a ciklus befejezése után is. A FreshCare+ funkció meggátolja a kellemetlen szagok terjedését (a szárítógép belsejében) akár a szárítás befejezését követő 6 órán keresztül is. A funkció nem használható kényes ruhadarabokhoz, extra és szekrényszáraz szárítási fokozatokhoz.

Gyűrődésgátló

A gyűrődésgátló funkció a szárítási folyamat befejeztével tovább mozgatja a ruhákat, ezzel csökkentve a gyűrődéseket.

SoftMove

Innovatív szárítási technológia. A dob speciális, asszimmetrikus mozgása biztosítja a ruhaneműk egyenletes elosztását, hogy a szárítási eredmény tökéletes legyen.

Hőszivattyú

Kimagasló energiahatékonyság. Hőszivattyú alkalmazásával ugyanaz az eredmény érhető el, mint hagyományos fűtőelem használatával, de 60°C helyett mindössze 40°C-on.

Eco Monitor

Környezetbarát. Az Eco Monitor rendszer ajánlásokat ad a szárító optimális használatához és nyomon követhető vele az energiafogyasztás is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés