Energiatakarékos Whirlpool háztartási gépek

Csökkentsd költségeid a Whirlpool háztartási gépeivel! Csökkentsd költségeid a Whirlpool háztartási gépeivel!

Ismerd meg a Whirlpool gépek takarékos és okos funkcióit!

Energiahatékony Whirlpool funkciók

Állandó szolgálat, de mennyiért? Több tízezret is megtakaríthatsz a Whirlpool energiatakarékos hűtőivel!
Gondoltad volna, hogy régi hűtődet lecserélve, több ezer forintot is megtakaríthatsz?

A hűtőszekrény talán az egyik legfontosabb háztartási eszközünk, mely folyamatosan, 0-24 szolgálja ki a család igényeit. Ezért is kiemelkedően fontos, hogy olyan készüléket válassz otthonodba, mely megbízható működése mellett az áramszámlánkat sem repíti az egekbe.

Ismerd meg a Whirlpool legenergiatakarékosabb hűtőszekrényeit, melyekkel a háztartásod is még környezetbarátabb lehet.

"C" vagy "F" energiaosztály?
Mi a különbség?

Energiaosztály

A hűtőszekrények és fagyasztók esetében az energiacimkén láthatod a készülékek éves energiafogyasztását kWh-ban megadva. Ennek alapján láthatjuk a készülékek energiafogyasztásai közötti különbséget, vagyis a várható üzemeltetési költségek közti eltéréseket.

Jég? Inkább csak a koktélomba!

Jegesedésmentes rendszer

Az elmúlt években kiemelt fontosságúvá vált, hogy a hűtőszekrényt ne kelljen manuálisan leolvasztani annak érdekében, hogy a felhalmozódott jégmennyiség távozzon. Ennek érdekében jelentek meg a NoFrost hűtőszekrények különböző típusai, úgy mint a Total NoFrost és a Supreme Dual NoFrost.

Miért ajánljuk ezeket a hűtőszekrényeinket?
Mert a statikus hűtőkhöz képest sokkal precízebb a hőmérséklet-beállításuk, ami hatékonyabb hűtést (extra energia befektetése nélkül) biztosít.

15-20 évig számíthatok rá? Igazi társ!

Kompresszor garancia

A kompresszor, mely a hűtő "lelke" optimalizálja az energiafogyasztást és csökkenti a hőmérséklet-ingadozást, ami elősegíti az élelmiszerek frissességének megőrzését, és csökkenti a felesleges energiafogyasztást.
A Whirlpool hűtőszekrények megbízhatóságát is jelzi, hogy 15 vagy 20 év garanciát vállalunk készülékeink kompresszorára.

Miért fogyasztana áramot a hűtőd, amíg épp nyaralsz?

Vakáció mód

A Vakáció mód segítségével készenléti állapotba helyezheted a készüléket, amíg távol vagy otthonról, akár napokig is, így az energiafogyasztás a legminimálisabbra csökkenthető.

Az állandóan alacsony hőmérséklet alacsonyan tartja a villanyszámládat is!

6. érzék technológia

Kevesebb energia szükséges az állandó hőmérséklet fenntartásához, mint a folyamatos visszahűtéshez. A 6. Érzék technológia intelligens szenzorai segíségével folyamatosan érzékeli a külső okok (pl. Ajtónyitás) miatti hőmérséklet-ingadozásokat, és gyorsan visszaállítja az ideális hőmérsékletet az optimális élelmiszer-megőrzéshez mind a hűtőben, mind a fagyasztóban.

Jó lenne hozzájárulni a bolygóm fenntartásához. De hogyan?

Eco program

Az ECO program egy gazdaságos beállítási lehetőség, mellyel optimalizálhatjuk a fagyasztóládánk működését.

Mindennek van hely, és a legkisebb energiabefektetéssel tarthatod frissen őket.

Különleges rekeszek

A Whirlpool hűtőszekrényekben több, különböző hőmérsékleti- és páratartalmi beállításokkal rendelkező rekeszt találhatsz, melyek egy-egy kiemelt ételfajta frissességének megőrzéséért felelnek, mindezt minél energiahatékonyabban.

Energiahatékony Whirlpool funkciók

Tiszta ruhák "félpénzért"?

Gondoltad volna, hogy egy 10 éves mosógéphez képest a Whirlpool "A" energiaosztályos mosógépei fele annyi energiát* használnak fel a mosáshoz?

Ismerd meg a Whirlpool legenergiatakarékosabb mosógépeit, melyekkel a háztartásod is még környezetbarátabb lehet.

Intelligens szenzorok a szolgálatodban; fedezd fel a 6. Érzékünket!

6. érzék technológia

A 6. Érzék intelligens szenzorai a töltet nagyságához és típusához igazítják az erőforrások felhasználását, ezzel akár 50 %* energia-, víz- és időmegtakarítást kínálva.

*60 ° pamut program esetén, 6. Érzék funkciót használva, a maximális töltőkapacitást az 1kg mosótöltettel összevetve

"Anya, hol van a kedvenc pólóm? A szennyesben! De mire indulsz, kimosom gyorsan!"

Gyorsmosás programok

30 perces gyorsmosás: Ez a program tökéletes mosási eredményt biztosít fél töltethez mindössze fél óra alatt.
45 perces teljes töltetű mosás: Ez a program tökéletes mosási eredményt biztosít egy teljes töltethez mindössze 45 perc alatt.
Rapid gyorsmosás: 30 perces felfrissítő program. Rövid ideig viselt pamut, műszálas és pamut keverék ruhák. Használja a legkevesebb ajánlott mosószermennyiséget.
8 féle, 1 óránál rövidebb gyorsprogram: Az új Indesit MyTime mosógépek többféle gyorsprogramot kínálnak: Vegyes, Pamut 60°, Pamut 40° - három teljes töltettel használható gyors program, melyekkel 1 órán belül tisztává varázsolhatja ruháit. Öt további gyorsprogram segítségével pedig szintén időt takaríthat meg: Pamut 30°C, Szintetikus, Selyem és kényes ruhaneműk, Gyapjú és 15 perces Express program.*

*nem teljes töltettel használható programok

Mit tehetek a bolygó védelméért?

Aqua Eco program

Gyengén szennyezett műszálas vagy műszálas ruhák pamut ruhákhoz. Energiahatékony program nagyon alacsony vízfogyasztással. Használj folyékony mosószert és a legalacsonyabb ajánlott mennyiséget 2,5 kg mosáshoz.

Túl elfoglalt vagy a ruhanemű kipakolásához?

Freshcare+ frissentartó funkció

Tartsd frissen ruháidat még a mosás befejezése után órákkal is. A mosógépben lévő ruháiról innovatív dobmozgás és finom gőz gondoskodik. Az új FreshCare+ rendszer gőzhatásokat és rendszeres, lassú mozgatást váltogatva gyengéden kezeli a ruhákat így biztosítva az anyagszálak közötti levegőkeringtetést, amely a ruhaneműket frissen tartja és megóvja azokat a kellemetlen szagoktól. A FreshCare+ használata frissen tartja a ruhákat még órákkal a mosóprogram befejezése után is és meggátolja a kellemetlen szagok terjedését (a mosógép belsejében) akár a mosás befejezését követő 6 órán keresztül is.

Megvettél egy ragyogó ruhát, de félsz, hogy kifakul?

Colors 15° és 20° program

Ugyanolyan tökéletes tisztítás 15° vagy 20°C-on, mint 40°-on, valamint megakadályozza a színek fakulását, lehetővé téve a különböző színű ruhaneműk mosását egy ciklusban. Az alacsony vízhőmérsékletnek köszönhetően kevesebb energiát használ fel.

10-20 évig számíthatok rá? Igazi társ!

Motorgarancia

A Whirlpool mosógépek megbízhatóságát bizonyító, hogy a gyártó 10 év garanciát vállal az Inverter motorra, 20 év garanciát pedig a Direct Drive motorra.

Sosem volt még ilyen egyszerű a mosás!

Push & Wash

Az egyedülálló, felhasználóbarát, intelligens „Push & Wash” gomb beállítja helyetted a mosási ciklus paramétereit: csak töltsd be a gépet, tartsd lenyomva a gombot két másodpercig, és már kezdheted is a ciklust. A program lehetővé teszi, hogy fél adag enyhén szennyezett, vegyes színű és vegyes szövetű ruhadarabot 30 fokon moss ki, és 1000 fordulat/perc sebességgel centrifugálj.

*A FFD 8469 BCV EE modell energiacimkéje és a http://csereprogram.hu/kalkulatorok/mosogep_kalkulator/ adatai alapján

Energiahatékony Whirlpool funkciók

Ne mondj le lakásod kényelméről!
Nem minden lakásba fér el kényelmesen egy kinyitható ruhaszárító vagy fregoli. Valaki kifejezetten nem kedveli, ha a szoba közepén párolognak a frissen mosott ruhái. Akár kombinált mosó-szárítót, akár szárítógépet keresel mosógéped mellé, fontos, hogy olyat válassz, ami a változó energiaárak mellett ésszerű keretek között tartja az energiafelhasználásod.

Hogyan lehetséges mindez? Olvass tovább, és ismerd meg a Whirlpool legenergiatakarékosabb mosó-szárító és szárítógépeit, melyekkel a háztartásod is még környezetbarátabb lehet.

Intelligens szenzorok a szolgálatodban; fedezd fel a 6. Érzékünket!

6. érzék technológia

A 6. Érzék intelligens szenzorai a töltet nagyságához és típusához igazítják az erőforrások felhasználását, ezzel akár 50 %* energia-, víz- és időmegtakarítást kínálva.

*60° pamut program esetén, 6. Érzék funkciót használva, a maximális töltőkapacitást az 1kg mosótöltettel összevetve

"Anya, hol van a kedvenc pólóm? A szennyesben! De mire indulsz, kimosom gyorsan!"

Gyors program

30 perces gyorsmosás: Ez a program tökéletes mosási eredményt biztosít fél töltethez mindössze fél óra alatt.
Mosás és szárítás 45 perc alatt: Enyhén szennyezett pamut- és szintetikus ruhák gyorscmosásához és szárításához. Ezzel a ciklussal max. 1 kg ruha mosható ki és szárítható meg mindössze 45 perc alatt.
Mosás és szárítás 90 perc alatt: Pamut- és szintetikus ruhák gyors mosásához és szárításához. Ezzel a ciklussal max. 2 kg ruha mosható ki és szárítható meg mindössze 90 perc alatt.

A gyors mosási programok a ciklusok rövidebb időtartama miatt energiatakarékosabbak.

Nem csak neked esik jól a szaunában, de a ruháidnak is a dobban:

Gőz- és ruhafrissítés

Ruhafrissítés program: Rövid program, amely a szövetek felfrissítésére való, a szöveten átfújt friss levegőnek köszönhetően. Bármilyen mennyiséggel jól működik, de kisebb mennyiségeken hatékonyabb. A program körülbelül 20 percig tart.
Felfrissítés gőzzel: A Felfrissítés gőzzel program hatékonyan frissíti fel, lágyítja és simítja ki ruháit a gőz természetes tisztítóerejével. A ruhák felfrissítéséhez, a kellemetlen szagok semlegesítéséhez és a szövetek meglazításához, dobba adagolt gőzzel.

A gőzprogramok a gőzképzés és felhasználás miatt víztakarékosabbak és energiatakarékosabbak.

10 évig számíthatok rá? Igazi társ!

Motorgarancia

A Whirlpool mosó-szárítók és szárítógépek megbízhatóságát bizonyító, hogy a gyártó 10 év garanciát vállal az Inverter motorra.

Energiahatékony Whirlpool funkciók

Gázzal fűteni a vízet a mosogatáshoz? Napjainkban ez a luxus! Spórolj a vízzel, akár egy tizedére szoríthatod le a vízfelhasználásod!

A kézi mosogatáshoz 95 liter vizet kell felmelegíteni gáz, vagy villamos energia felhasználásával, míg a gépi mosogatáshoz mindössze 9,5 liter vizet kell a gépnek felmelegítenie. Így jelentős mennyiségű energiát spórolhat meg napról napra.

Sokan hiszik azt, hogy a géppel történő mosogatás során több vizet és energiát használunk el, mint a kézi mosogatáskor. Szeretnénk bemutatni a Whirlpool víz- és energiatakarékos mosogatógép megoldásait, melyekkel kényelmesen és hatékonyan tudod tisztára varázsolni az edényeket, környezetbarátabb módon.

Ismerd meg a Whirlpool legenergiatakarékosabb mosogatógépeit, melyekkel a háztartásod is még környezetbarátabb lehet.

Mennyit fogyaszt?

Energiaosztály

Az egyik legfontosabb tulajdonsága egy mosogatógépnek, hogy milyen energiahatékonysági besorolásba tartozik. Készülékeink különböző értékkel rendelkeznek, melyeket A-tól G-ig rangsorolnak. Az egyes modellek energiaosztályát az energiacímkén találod, mely minden termék weboldalán feltüntetésre kerül.

"Anya, hol van a kedvenc pólóm? A szennyesben! De mire indulsz, kimosom gyorsan!"

Power Clean

A Power Clean egy nagynyomású tisztítórendszer, mely használata során a készülék a mosogatótér hátsó része felől érkező vízsugarak segítségével intenzívebben mossa el az erősen szennyezett edényeket. Az alsó kosárban található egy speciális zóna. Ez a kihúzható tartóelem a kosár hátsó részén található, és lehetővé teszi a serpenyők és tepsik függőleges helyzetben történő elhelyezését, amivel 30%-kal több hely takarítható meg a mosogatás során.

Miért lesz ettől takarékosabb a mosogatás? Mert nincsen szükség előmosogatásra az extrán piszkos, odaégett szennyeződések esetében, a Power Clean funkciónak köszönhetően tisztára mossa azokat az edényeket is, amiket más mosogatógép nem. Sőt, ha hátra behelyezed az edényt függőlegesen, kevesebb helyet foglal és még többet tudsz pakolni, így egy mosogatással, ugyanannyi vízzel, több edényt tudsz elmosogatni.

Szárítás takarékosan

Natural Dry

Ez egy olyan rendszer, ami a szárítási ciklus alatt 10 cm-re kinyitja a mosogatógép ajtaját. A természetes levegő beáramlás így megkönnyíti a szárítási folyamatot. Az ajtó a szárítási ciklus alatt nyílik ki, akkor, ha a belső hőmérséklet 40°C fok alá csökken, így a gőz nem teszi tönkre a konyhabútort. Az ajtó a gép felső-középső részén elhelyezett tűn keresztül nyílik, amely lassan kinyitja az ajtót, majd visszahúzódik, miközben az ajtó nyitva marad a ciklus vége után.

Ez a legköltséghatékonyabb szárítórendszer: 70%-al növeli a szárítás hatékonyságát, és 15%-al csökkenti az energiafelhasználást.

Hogy mennyi??

Vízmennyiség felhasználása

Napjaink egyik legégetőbb problémája bolygónk víztartalékainka megbecsülése. A Whirlpool mosogatógépeket úgy terveztük, hogy a lehető legkevesebb vízmennyiség felhasználásával tudják kiszolgálni igényeidet. Termékkínálatunkban találhatsz 9,5 / 9 / 6,5 literes vízfogyasztású készülékeket is.

*6,5 liter/ mosogatás bizonyos modellek, például az oldalon is szereplő WIO 3C33 E 6.5 és WBO 3T333 P 6.5 X modellek esetében

Intelligens szenzorok a szolgálatodban; fedezd fel a 6. Érzékünket!

6. érzék technológia

A 6. Érzék technológia intelligens szenzorai segítségével nincs szükség előmosogatásra. Tökéletes eredményt nyújt anélkül, hogy a ciklus előtt az edényeket kézzel súrolnád vagy beáztatnád. Így hatékonyan csökkenti ezáltal a vízfogyasztást és a mosogatási költségeket.

Ha csak a felére van szükséged, miért használnád az egészet?

Multizónás mosogatás

A ciklus kiválasztások lehetőség van arra a beállításra, hogy egyszerre csak egy kosár részt mosogasson a készülék. Ezáltal vizet és energiát takaríthatunk meg.

Energiahatékony Whirlpool funkciók

A sütés mindennapi életünk része. Akinek konyhája van, és szeret benne kreatívkodni, az tudja, mennyivel egyszerűbb egy hatékony és innovatív kényelmi funkciókkal ellátott sütővel dolgozni.

De hogyan tudnánk megtartani ezeket a remek funkciókat úgy, hogy közben energiát is spóroljunk? Most bemutatjuk a mi ajánlásainkat!

Ismerd meg a Whirlpool legenergiatakarékosabb sütőit és mikrohullámú sütőit, melyekkel a háztartásod is még környezetbarátabb lehet.

Egészséges ételek a minimális energiafelhasználással

Pure steam gőzsütök

A Pure Steam, azaz tiszta gőzzel való ételkészítést jelenti, 30-100 C° hőmérsékleten.

Mitől lesz energiahatékony egy gőzsütő? A fűtőszál nem dolgozik, az étel elkészítését a gőz hőenergiája végzi, anélkül, hogy a fűtőszálat fel kellene melegítenünk a sütőben, ezzel jelentős energiát spórolva. Optimalizálja az ízeket azáltal, hogy a gőzt fecskendez a sütőtérbe egyenletesen eloszlatva a hőt és nedvességet, miközben a forró gőz gyengéden beborítja az ételt, megőrizve minden hozzávaló eredeti zamatát, valamint vitamin- és ásványi anyag tartalmát.

Hagyd a találgatásokat a konyhán kívül!

6. Érzék automatikus funkciók

A 6. Érzék technológia automatikusan állítja az időt, a hőmérsékletet és a páratartalom szintet, így biztosítva a tökéletes eredményt. A 6. Érzék szenzorokkal a sütő éppen annyi energiát fogyaszt, amennyire az adott étel elkészítéséhez szükség van.

Sültkrumpli olajsütő nélkül, vagy pizza a sütő előmelegítése nélkül.

Crisp funkció

A Whirlpool 6. Érzék szenzortechnológia egyik funkciója a különleges CRISP pirító funkció, mely segítségével egyenletesen és tökéletesen átsült, barnára pirult étel készíthető el a mikrohullámú sütőben, mintha hagyományos sütőben készült volna el az étel, s mindezt gyorsan és előmelegítés nélkül. Tehát nem csak energiát, hanem időt is spórolhat az ételkészítés során.

Hogyan működik? A mikrohullám és grill használatával a speciális CRISP tál gyorsan eléri a megfelelő hőmérsékletet és megkezdheti az élelmiszer készre sütését és felületének megbarnítását. A funkció kiválóan használható pizzakészítésre, vagy más, kelesztett tésztaétel elkészítésére. Sült szalonnás tojás, kolbászfélék, tepsis burgonya, hasábburgonya, hamburgerek és más húsfélékhez, olaj hozzáadása nélkül (vagy csak minimális mennyiségű olajjal) készíthetők el vele.

Párolás percek alatt

Párolás

Könnyű, egészséges és kényelmes módja a főzésnek, mely időt takarít meg neked.

A Whirlpool 6. Érzék szenzortechnológia egyik funkciója a Párolás, mely automatikusan beállítja a készülék múködési értékeit, és lehetővé teszi az ételek gyors, de kíméletes párolását, úgy hogy azok megőrzik az ásványi anyag és vitamin tartalmukat. Ezentúl ha párolni szeretnél nem kell bekapcsolnod a főzőlapot, könnyen és gyorsan egészséges, párolt ételeket készíthetsz a mikrohullámú sütődben.

Ezzel nem csak energiát spórolhatsz, hanem időt is, hiszen rövidebb idő alatt kevesebb energiafelhasználással kerülhetnek zamatos ételek az asztalra.

Energiahatékony Whirlpool funkciók

Vízforralás feleannyi energiával, harmadannyi idő alatt!

A főzőlapok piacán az elmúlt években nagy változások mentek végbe, és számos opció közül választhatsz a konyhádba igényeidnek és erőforrásaidnak megfelelően. A kerámai főzőlaptól az indukcióson át egészen a gázfőzőlapig válogathatsz kedvedre aszerint, hogy milyen energiaforrást és funkciókat szeretnél a konyhában használni.

Olvasd el ajánlásainkat, és ismerd meg a Whirlpool legenergiatakarékosabb főzőlapjait, melyekkel a háztartásod is még környezetbarátabb lehet.

3 liter víz felforralása mindössze 5 perc alatt!

Indukciós technológia

Míg a hagyományos fűtőszálas kerámia főzőlapok esetében egy elektromos fűtőszál állítja elő a hőt, addig az indukciós technológia mágnestekercsek által örvényáramot indukál, ami a mágnesezhető edény anyagában hőt fejleszt. Az indukciós főzőlap főzőfelülete alatt indukciós réztekercsek kerültek elhelyezésre, és ha ezek áram alá kerülnek, akkor úgynevezett oszcilláció, azaz gyors rezgés jön létre, ami mágneses mezőt képez. Mivel a hő az edény alján, és csak ott keletkezik, ezért a hőveszteség minimális.

Egy hagyományos kerámia főzőlap esetében a fűtőszálak felmelegítik a kerámialapot, az továbbadja a hőt az edény aljának, ezáltal több energiát használ fel és a hőveszteség sem elhanyagolható.

Mitől lesz energiahatékony egy gőzsütő? A fűtőszál nem dolgozik, az étel elkészítését a gőz hőenergiája végzi, anélkül, hogy a fűtőszálat fel kellene melegítenünk a sütőben, ezzel jelentős energiát spórolva. Optimalizálja az ízeket azáltal, hogy a gőzt fecskendez a sütőtérbe egyenletesen eloszlatva a hőt és nedvességet, miközben a forró gőz gyengéden beborítja az ételt, megőrizve minden hozzávaló eredeti zamatát, valamint vitamin- és ásványi anyag tartalmát.

Szükséges cserélni?

Tudtad?

Nem feltétlenül szükséges lecserélned az edényeidet indukciós lap vásárlása esetén. Egy egyszerű mágnesteszttel könnyen ellenőrizheted, mely edények működnek indukciós technológiával. Fogj egy hűtőmágnes és ha odatapad az edény aljához, akkor működni fog az indukciós főzőlapon.

Nézd meg videónkat, ahol kollégánk egy kísérlet keretein belül mutatja meg a kerámia és az indukciós főzőlap közötti különbséget!

Teljesítményszabályozás

Power management

A Power Management funkcióval csökkenthető a főzőlap által felvehető energiaszint. Ezzel elkerülhető otthonod elektromos hálózatának túlterhelése.

A maximális teljesítményszintet 7,2 (alapbeállítás), 6, 4, és 2.5 kW-os teljesítményszintre lehet beállítani, így a főzőlap biztonságosan és kényelmesen üzemeltethető szinte bármilyen elektromos hálózatról.

Intelligens szenzorok a szolgálatodban; fedezd fel a 6. Érzékünket!

6. érzék tecnológia

A megfelelő hőfok beállítása már nem jelent problémát, köszönhetően a speciális, előre beállított funkciónak - akár 4 főzési zónához. Csak válaszd ki a programot, és 6. érzék szenzortechnológia automatikusan beállítja a megfelelő hőfokot a kívánt főzési módhoz, ami pont a szükséges teljesítményt biztosítja. Például forralásnál pont annyit, amennyi forrásban tartja az adott ételt, így elkerülhető a túlfűtés, ami energiamegtakarítást eredményez.

6. Érzék automatikus funkciók: Chef control, Olvasztás, Melegentartás, Párolás, Forralás

Energiahatékony Whirlpool funkciók

Ha fontos számodra, hogy konyhai eszközeid energiahatékonyak legyenek, akkor nem szabad elfeledkezned a páraelszívókról sem. Napjaink elszívói már sokkal többre képesek, mint elődjeik, és a Whirlpool intelligens szenzoraival képesek arra, hogy automatikusan beállítsák számodra a megfelelő energiaszintet.

Ismerd meg a Whirlpool legenergiatakarékosabb páraelszívóit, melyekkel a háztartásod is még környezetbarátabb lehet.

Fogyasztás

Energiaosztály

Az egyik legfontosabb tulajdonsága egy páraelszívónak, hogy milyen energiahatékonysági besorolásba tartozik. Páraelszívóink különböző értékkel rendelkeznek, melyeket A+++-tól D-ig rangsorolnak. Az egyes modellek energiaosztályát az energiacímkén találod, mely minden termék weboldalán feltüntetésre kerül.

Egy hagyományos kerámia főzőlap esetében a fűtőszálak felmelegítik a kerámialapot, az továbbadja a hőt az edény aljának, ezáltal több energiát használ fel és a hőveszteség sem elhanyagolható.

Mitől lesz energiahatékony egy gőzsütő? A fűtőszál nem dolgozik, az étel elkészítését a gőz hőenergiája végzi, anélkül, hogy a fűtőszálat fel kellene melegítenünk a sütőben, ezzel jelentős energiát spórolva. Optimalizálja az ízeket azáltal, hogy a gőzt fecskendez a sütőtérbe egyenletesen eloszlatva a hőt és nedvességet, miközben a forró gőz gyengéden beborítja az ételt, megőrizve minden hozzávaló eredeti zamatát, valamint vitamin- és ásványi anyag tartalmát.

Intelligens szenzorok a szolgálatodban; fedezd fel a 6. Érzékünket!

6. érzék technológia

A 6. Érzék technológia intelligens szenzorai segítségével, melyek közül egy-egy a hőmérsékletet és a nedvességtartalmat vizsgálja, egy harmadik pedig a főzőlap szintjén méri a hőmérsékletet, önműködően választja ki az optimális fokozatot a páratartalom változásának megfelelően.

Így mindig csak a valóban szükséges teljesítménnyel működik, elkerülve a felesleges energiafelhasználását. Ezáltal háztartásod energiát tud megtakarítani a főzés során.

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés