Tefal
Tefal Ingenio Natural Force L3962802 Lábas, 16 cm
  • Cikkszám: 268985
Tefal

Tefal Ingenio Natural Force L3962802 Lábas, 16 cm

  • Cikkszám: 268985
11 499 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
114 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egyéb jellemzők
16 cm átmérő
Kategória
Ingenio

Tegye egyszerűbbé és sokoldalúvá a főzést a Tefal Ingenio Natural Force termékcsalád intelligens edényével!

Ha szeretné megkönnyíteni a főzést, ez az edény tökéletes választás számára! Tefal fogantyú segítségével (nem tartozék) gond nélkül helyezheti át a főzőlapról a sütőbe, a pultra, az asztalra, és még a hűtőszekrénybe is! A Tefal Ingenio Natural Force helytakarékos dizájnú indukciós edény 100%-ban tapadásmentes, sőt sima felületének köszönhetően a takarítása is egyszerű és gyors. Mosogatógépben is mosható.

Részletes ismertető

Ez a Tefal Ingenio Natural Force edény elengedhetetlen kelléke egy jól felszerelt konyhának, hiszen lehetővé teszi a mindennapos egészséges főzést. A termékcsaládot a természet ihlette, igazán sokoldalú. Az edény rendkívül tartós és megbízható, Mineralia+ tapadásmentes felülettel ellátott. Ez a felület a remek tapadásmentes tulajdonságokat egyesíti az ásványok előnyeivel. A Tefal fogantyú (külön megvásárolható) egy kézzel le- és felpattintható, így akadály nélkül helyezheti az edényt a főzőlapról a hűtőbe, vagy sütőbe, ezzel időt és energiát spórolva. Válassza az edényt, mely garantáltan hosszú élettartamú és nagy teljesítményű!

További termékjellemzők:

Továbbfejlesztett indukciós technológia: Az edény Tefal Thermo-Fusion™ edényaljjal rendelkezik, mely gyors és optimális hővezetést biztosít a lábas felületén. Így a mindig tökéletesen elkészített, ízletes ételek nem elérhetetlenek többé.

Biztonságos felület: A Tefal az egészséges főzés elkötelezett híve, így az általuk gyártott tapadásmentes felületek nem tartalmaznak PFOA-t, kadmiumot és ólmot sem. A minőségellenőrző vizsgálatokat a gyártótól független laboratóriumokban végezték, szigorúbb feltételekkel az előírásoknál.

Thermo-Signal technológia: Az edény közepén található pont piros színűre változik, amint eléri a főzéshez szükséges hőmérsékletet.

Műszaki adatok:

Edénytípus: Lábas

Anyaga: alumínium 

Méret: 16 cm

Hőforrás: indukció, gáz, elektromos, kerámia és halogén 

Belső bevonata: tapadásmentes 

Külső bevonata: tapadásmentes

Külső bevonat színe: sötétszürke

Kiöntőperemmel rendelkezik

Sütőben is használható, legfeljebb 250°C-on, kivéve a nyelet és a fedőket

PFOA mentes

Thermo-Spot (hőindikátor)

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés