Pic Solution
PIC AirEasy On Inhalátor
  • Cikkszám: 281558
Pic Solution

PIC AirEasy On Inhalátor

  • Cikkszám: 281558
22 399 Ft / db
27 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
223 Pont
db
-5 600 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

PiC egy megbízható márka az inhalálásban, az aeroszolos terápia piacán az egyik legnépszerűbb márka.

A cég folyamatos kutatásaiból és innovációjából, valamint az egész család igényeire – a legkisebbektől a legidősebbekig – való odafigyeléséből született meg az AIREasy On a PiC által tervezett új, csendes, könnyű, hordozható és kompakt inhalator.

Részletes ismertető

Az AIREasy On a korszerű technológia és a tervezés együttesének eredménye. A membrán technológia lehetővé teszi a gyors és csendes inhalálást bármilyen gyógyszerrel. Az innovativ, minden az egyben kialakítás könnyű, kompakt és kényelmesen viselhető, így a kezek szabadon maradnak a kezelés alatt. Az AIREasy On inhalátort mindennapi használatban lévő USB-porttal rendelkező eszközök pl. okos telefonok, táblagépek és power bankok táplálják.

KÉNYELMES DIZÁJN!

Az AIREasy On kicsi, kompakt és rendkívül könnyű. Kitűnik a piacon lévő többi inhalátor közül, mivel egy hordozható eszköz az aeroszolos terápiához. Ezenkívül az AIREasy On bármilyen helyzetben használható, beleértve a fekvést is, anélkül, hogy a gyógyszer kiszivároghatna.

 

NAGY TELJESÍTMÉNY

Az AIREasy On által használt membrán technológia minimális méretű (MMAD: 1,5 mikron) aeroszol részecskéket képes előállítani, így azok a légutak minden részébe mélyen behatolnak. Az AIREasy On gyorsan és hangtalanul porlasztja a piacon használt összes gyógyszert .

 

TELJES

Az AIREasy On egy főegységgel, egy szájcsutorával, 2 maszkkal (felnőtt/gyermek), mini KI/BE kapcsolóval, valamint USB-C és Lightning(Apple) csatlakozókkal van felszerelve.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés