Braun
Braun Silk-Expert PL5145 Villanófényes szőrtelenítő
  • Cikkszám: 269470
Braun

Braun Silk-Expert PL5145 Villanófényes szőrtelenítő

  • Cikkszám: 269470
141 399 Ft / db
164 999 Ft / db helyett
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 413 Pont
db
-23 600 Ft kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Alaptulajdonságok

A Silk Expert Pro 5 a Braun legjobb IPL-készüléke. Ez nem lézeres szőrtelenítő, hanem korszerű IPL-technológiát alkalmazó készülék, hogy otthoni kezeléssel akár 6 hónapig sima bőrt biztosítson, és mindössze pár hét alatt látható szőrritkulást eredményezzen (74%-os szőrzetcsökkenés 12 heti kezelés után - összesített érték a bikini, lábszár, hónalj esetében. Az egyéni eredmények eltérőek lehetnek.). A Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) érzékelő automatikusan alkalmazkodik a bőrtónushoz, ezáltal optimalizálja a teljesítményt a gyors eredmény és a bőrkímélő kezelés tökéletes egyensúlya érdekében. 2 érzékeny üzemmód biztosítja a bőr kényelmét. Akár 125 villanás percenként, így kevesebb a kimaradt testfelület.

Részletes ismertető

Látható eredmény akár 6 hónapig

Páratlan hatékonyság a látható szőrritkulásért mindössze 4 hét alatt, amely akár 6 hónapon át tart. Használja a készüléket hetente egyszer 1 hónapon keresztül, hogy láthatóvá váljanak az első eredmények, és bőrét tartósan simává varázsolja!

Hatékony és kíméletes

A Skin pro 2.0 (SensoAdapt™) érzékelő másodpercenként 80-szor ellenőrzi a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitást, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmény és a bőrkímélő hatás között.

Precíz és alapos

Az IPL-készülékhez széles fej is tartozik a nagyobb testfelületekhez, például a combhoz, a mellkashoz vagy a háthoz, valamint egy normál fej, ami ideális a hónaljhoz.

Sima bőr még a kényes területeken is

A három, érzékeny bőrhöz tervezett üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is tartósan simává varázsolja a bőrt. Kezdő felhasználók számára is ideális.

Kevesebb kihagyott terület

A Silk-expert Pro 5 az egyik leggyorsabb IPL-készülék a piacon – percenként akár 125 villanással. A folyamatos, nagy sebességű villanásokkal könnyedén siklik a készülék, és kevesebb lesz a kihagyott terület.

10 intenzitási szint

A 10 intenzitási szinttel rendelkező Silk Expert Pro 5 pontosan érzékeli a test legkisebb bőrtónus-változásait is. Ez biztosítja a teljesítmény tökéletes egyensúlyát a tartós eredmény érdekében az otthoni használat során.

Tartós kialakítás

A Silk Expert Pro 5 élettartama 400.000 villanás, amely 22 évnyi teljes testkezelésnek felel meg. Akár 6 j/cm² teljesítményszintet biztosít - ez a leggyorsabb módja a hosszantartóan sima bőr elérésének.

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

Tartozékok:

  • 1 db Silk Expert Pro 5, normál fejjel
  • 1 db további széles fej
  • 1 db Gillette Body borotva
  • 1 db puha tasak

Braun Silk-Expert PL5145 Villanófényes szőrtelenítő

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés