Braun
Braun Silk-expert Pro 5 PL5149 IPL Villanófényes szőrtelenítő
  • Cikkszám: 269471
Braun

Braun Silk-expert Pro 5 PL5149 IPL Villanófényes szőrtelenítő

  • Cikkszám: 269471
234 399 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
2 343 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Arcon használható
Igen
Villanások maximális száma
400 000 db

A kozmetikai szalonokat idéző sima bőr akár 6 hónapig, otthoni kezeléssel. Látványos szőrritkulás már 4 hét alatt.

Optimális teljesítmény minden testrészen — a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) professzionális technológián alapul, mely automatikusan és folyamatosan alkalmazkodik a bőrtónushoz.

A Braun leggyorsabb IPL-készüléke biztosítja, hogy a lehető legkevesebb legyen a kihagyott terület. Percenként akár 125-ször is felvillan az egyszerű használat és az adott testfelület hatékonyabb kezelése érdekében.

A két érzékeny üzemmód csökkenti a fény intenzitását, így kíméli a bőrt és gyengédebb kezelést biztosít az érzékeny területeken, például az arcon, a hónaljon vagy a bikinivonalon.

Többféle fejjel, hogy minden testrészen használható legyen. Normál fej a hónaljra és a lábszárra, valamint precíziós fej az arcra és a bikinivonalhoz.

Részletes ismertető

SkinPro 2.0 (SensoAdapt™)

A bőrtónus változó a test különböző területein, így a SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) érzékelő (UV-szűrővel) folyamatosan elemzi a bőrt, és automatikusan a különböző testrészekhez igazítja a villanások intenzitását.

Látható eredmény akár 6 hónapig

Páratlan hatékonyság a látható szőrritkulásért mindössze 4 hét alatt, amely akár 6 hónapon át tart1. Használja a készüléket hetente egyszer 1 hónapon keresztül, hogy láthatóvá váljanak az első eredmények, és bőrét tartósan simává varázsolja! A lézeres szőrtelenítés alternatívája.

Hatékony és kíméletes

A SkinPro 2.0 érzékelő másodpercenként 80-szor méri a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitási szintet, hogy tökéletes egyensúlyt biztosítson a gyors eredmény és bőrhöz való gyengédség között.

Precíz és alapos

Ehhez az IPL-készülékhez precíziós feltét is tartozik a kisebb, érzékenyebb területek kezeléséhez, mint például az arc és a bikinivonal, valamint egy normál fej, mely ideális a hónaljhoz és a lábszárhoz.

Sima bőr még a kényes területeken is

A három, érzékeny bőrhöz tervezett 2 üzemmód egyetlen gombnyomásra szabályozza a fény intenzitását, így az érzékeny és kényes területeken is tartósan simává varázsolja a bőrt. Kezdő felhasználók számára is ideális.

Kevesebb kihagyott terület

A Silk-expert Pro 5 az egyik leggyorsabb Braun IPL-készülék – akár 0,5 másodpercenkénti villanási gyakoriság. A folyamatos, nagy sebességű villanásokkal könnyedén siklik a készülék, és kevesebb lesz a kihagyott terület.

10 intenzitási szint

A 10 intenzitási szinttel rendelkező SkinPro 2.0 (SensoAdapt™) pontosan érzékeli a test legkisebb bőrtónus-változásait is. Ez biztosítja a teljesítmény tökéletes egyensúlyát a hosszantartó eredmény érdekében az otthoni használat során.

Tartós kialakítás

A Silk-expert Pro 5 modell 400 000 villanás-élettartama akár 22 évnyi teljes testfelület-kezelést garantál. Akár 6j/cm² teljesítményszintet is képes biztosítani – ez a hosszantartóan látható szőrritkulás gyors elérését jelenti.

Ön is használhatja az IPL-készüléket?

A Braun IPL számos különféle bőrtónushoz használható, a világostól a közepesen sötétig, illetve a természetes szőkétől egészen a sötétbarna vagy fekete szőrszálakig. Az IPL-technológia kevésbé eredményes a világos szőke, vörös, őszülő vagy ősz szőrszálak esetében, mivel ezekben kevesebb a fényt elnyelő melanin mennyisége.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés