Braun
Braun Silk-expert Pro 5 PL5223 IPL Villanófényes szőrtelenítő
  • Cikkszám: 273692
Braun

Braun Silk-expert Pro 5 PL5223 IPL Villanófényes szőrtelenítő

  • Cikkszám: 273692

103 049 Ft / db
159 999 Ft / db helyett

db
-35% kedvezmény
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Arcon használható
Igen
Villanások maximális száma
400 000 db
Egyéb jellemzők
10 intenzitási mód

Silk-expert Pro 5 PL5223 IPL-készülék 4 kiegészítővel: széles fej, precíziós fej, Venus Extra Smooth borotva, neszesszer. Biztonságos IPL női és férfi használatra is: a Skin Health Alliance klinikai és bőrgyógyászati tesztelésével és jóváhagyásával.

SensoAdapt technológia

A bőrtónus a test különböző részein eltérhet, ezért a SensoAdapt érzékelő (UV-védelemmel) folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és hozzáigazítja a villanásokat.

A Skin Health Alliance ajánlásával

A Skin Health Alliance, bőrgyógyászok és tudósok együttműködésével dermatológiailag elfogadottnak és biztonságosnak minősítette.

Hatékony teljes testfelületi szőrtelenítés

Pontos és alapos a test minden területén. Az IPL-készülékhez tartozó precíziós feltét a kisebb és érzékenyebb testfelületekhez, pl. archoz és bikinivonalhoz, a széles feltét pedig a nagyobb felületekhez, pl. mellkashoz vagy lábhoz használható.

Biztonságos és hatékony

Az IPL-eszköz folyamatosan érzékeli a bőrtónust, és automatikusan beállítja az intenzitás szintjét a biztonság és a hatékonyság tökéletes egyensúlyának biztosítása érdekében.

10 intenzitási mód

A IPL-eszköz 10 intenzitási szintje biztosítja azt, hogy a fényerősség megfeleljen a felhasználó bőrtónusának. Optimális hatékonyság és professzionális, szalon szintű biztonság otthon.

Szőrtelenítés pillanatok alatt

A folyamatos, nagy sebességű villanások egyszerű, hatékony kezelést tesznek lehetővé.

Látható szőrritkulás otthoni használatra

IPL-eszköz akár 400 000 villanással: a test és az arc szőrtelenítéséhez – akár 22 éven át használható lámpacsere nélkül.

3 kímélő üzemmód

Normál, kímélő és extra kímélő beállítás. Az érzékeny területek kezelésekor könnyedén csökkenthető a készülék teljesítménye.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés