KENSINGTON
Kensington Prémium Cool-Gel Ülőpárna, hűtőzselés (K55807WW)
  • Cikkszám: 271151
KENSINGTON

Kensington Prémium Cool-Gel Ülőpárna, hűtőzselés (K55807WW)

  • Cikkszám: 271151
19 390 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
193 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Anyag
Memória habszivacs

A Cool-Gel Core hűsítő szövet igazoltan csökkenti a testhőmérsékletet a maximális kényelem érdekében hosszabb ülés során. Az ergonomikus kialakítás pedig elősegíti az egészséges testtartást, javítja a keringést és enyhíti a gerinc nyomását. A prémium Honeycomb Memória Habszivacs tanúsított tartóssággal rendelkezik. A gépben mosható huzat könnyen tisztítható, és mosás után megőrzi a színét. A hordszíj megkönnyíti a szállítást az otthon, iroda, és az autó közt.

Részletes ismertető

Hűsítő szövet Cool-Gel maggal: Maximális kényelmet biztosít huzamosabb ideig tartó ülés során, puha hűsítő szövet és belső hűtőzselé segítségével a testhőmérséklet tanúsított csökkenése érdekében. Még soha nem volt ennyire hűsítő az ülés.

Ergonomikus kialakítás: Elősegíti az egészséges testtartást, javítja a keringést és enyhíti a gerinc nyomását, hogy segítsen csökkenteni a kényelmetlenséget, a fáradtságot és a merevséget, amely a hosszan tartó ülésből eredhet.

Nulla farokcsontnyomás: Csökkenti a gerincre nehezedő nyomást, és támogatja az isiász enyhítését azáltal, hogy minimalizálja a farokcsont és az üléspárna közötti érintkezést. Megkönnyebbülést és kényelmet biztosít, akár az irodában, akár otthon, akár autóban ül.

Prémium Honeycomb memóriahab: Tartós és professzionális, szabadalmaztatás alatt álló szerkezeti támogatást biztosít, amely bármilyen környezetben használat után is megtartja alakját.

Tanúsított tartósság: Függetlenül tesztelték annak biztosítására, hogy a párna megőrizze a vastagságát, folyamatos tartást biztosít, és 80 000 használat után is érintetlenül tartja a varratokat.

Gépben mosható huzat: Könnyen tisztítható huzattal, amely mosásról mosásra megtartja a színét, az üléspárna újszerű megjelenését.

Csúszásgátló hátlap: Megakadályozza a csúszást a kiváló minőségű szilikon súrlódó markolatnak köszönhetően, így magabiztosan ülhet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés