KENSINGTON
Kensington SmartFit® Ergo Monitorkar (K55411WW)
  • Cikkszám: 271153
KENSINGTON

Kensington SmartFit® Ergo Monitorkar (K55411WW)

  • Cikkszám: 271153
15 890 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
158 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Hosszúság
44,3 cm
Anyag
ABS műanyag, Porbevonatos acél, Nylon üvegszállal
Súly
2,78 g
Maximális terhelhetőség
8 kg

A masszív, stabil SmartFit® Ergo Monitor karnak köszönhetően könnyű megtalálni a megfelelő ergonomikus monitormagasságot. Szabadítson fel értékes asztali helyet, miközben javítja az ergonómiát. A széles beállítási tartomány ±90°-os elforgatást, ±180°-os elforgatást (fekvő vagy álló tájoláshoz) és ±45°-os monitor dőlésszög-beállítást tesz lehetővé. A masszív, fém C-bilincs és a gyűrűs rögzítőelem könnyen felszerelhető, és nem károsítja vagy jelöli meg az íróasztalt. Kompatibilis akár 34 hüvelykes és 8 kg súlyú kijelzőkkel.

Részletes ismertető

SmartFit® rendszer: A SmartFit® segítségével rendkívül egyszerű a megfelelő magasság megtalálása a maximális kényelem érdekében. Egyszerűen illessze a keze méretét az Útmutatóban mellékelt táblázat színéhez, állítsa be a magasságot az Ön színének megfelelően, és már kész is.

Széles beállítási tartomány: ±90°-os elforgatást, ±180°-os elforgatást (fekvő vagy álló tájoláshoz), valamint ±45°-os monitordőlés beállítást tesz lehetővé az ergonomikus kényelem érdekében.

C-bilincs és gyűrűs rögzítőelem mellékelve: Strapabíró acél és alumínium konstrukció, kevesebb helyet igényel a rögzítéshez, könnyen felszerelhető, és nem károsítja vagy jelöli meg az íróasztalt.

Gyorskioldó VESA® 75/100 szerelőlap: Maximum 34 inches és 8 kg súlyú monitorokhoz használható.

Kábelkezelő rendszer: Megszünteti a kábelrendetlenséget a tisztább asztalért.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés