KENSINGTON
Kensington SmartFit Spin2 Monitorállvány, állítható, forgatható (K52787WW)
  • Cikkszám: 271139
KENSINGTON

Kensington SmartFit Spin2 Monitorállvány, állítható, forgatható (K52787WW)

  • Cikkszám: 271139
16 869 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
168 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Maximális terhelhetőség
18 kg

A Kensington SmartFit Spin2 monitorállványt úgy tervezték, hogy a legmaximálisabb kényelmet biztosíthassa Ön számára. Ezt három magassági beállításával érheti el, így az állványt megfelelő magasságba állítva az emelők segítségével elkerülheti, hogy megerőltesse a nyakát vagy szemét a hosszas képernyő előtt ülés folyamán. 360 fokos forgathatósága még további személyre szabást tesz lehetővé. Az állvány strapabíró anyagból készült és univerzális méretének köszönhetően számtalan monitorral kompatibilis egészen 18 kg súlyig.

Részletes ismertető

SmartFit System: Lehetővé teszi, hogy megtalálja az ideális beállítást az állítható bepattintható emelőkkel, amelyek 3 magassági lehetőséget biztosítanak, hogy illeszkedjenek az Ön személyes kényelmi szintjéhez.

Csökkenti a szem és nyak erőltetést: Ha monitorát megfelelő magasságba állítja, amely egy vonalban van a szemével, csökkentheti annak esélyét, hogy fájdalmaktól szenvedjen hosszú órákat a számítógép mellett.

360 fokos forgó körhinta: A szabadalmaztatott többrekeszes terület csökkenti az asztali zsúfoltságot azáltal, hogy forgatható részeket biztosít, így gyorsan és egyszerűen hozzáférhet az asztali kellékekhez, például gemkapcsokhoz, cetlikhez, kapcsokhoz, tollakhoz és még sok máshoz.

Kicsi, de strapabíró: Az állvány talpa kicsi, elegáns kör alakú kialakítása miatt helytakarékos, de egyben strapabíró is, elbír monitorokat egészen 18kg-ig. Kis rekeszeiben apróbb irodai szereknek is van hely.

Továbbá TAA kompatibilis is.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés