XIAOMI
Xiaomi Mi Smart LED izzó, meleg fehér (GPX4026GL)
  • Cikkszám: 262148
XIAOMI

Xiaomi Mi Smart LED izzó, meleg fehér (GPX4026GL)

  • Cikkszám: 262148

4 490 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

A Xiaomi Smart LED izzó szempillantásra nappali fényt varázsol. A 2700K LED -ek meleg fehér fénye számos intelligens beállítással személyre szabható, ezáltal a világítást életmódjához igazíthatja. A minőségi anyagokból készült izzó egyenletesen vezeti el a hőt, így használata teljesen biztonságos. Alacsony energiafogyasztása 25000 órás élettartammal párosul a maximális hatékonyságért.

A Mi Smart LED izzó alacsony hőmérsékletű, meleg fehér színű fényt bocsát ki, mely lágy, otthonos hangulatot teremt.

Egyszerű kapcsolódás

Az izzóhoz pillanatok alatt csatlakozhat a nagy teljesítményű WiFi -vel. Kapcsolódás után az Mi Home applikáció számos beállítási lehetőséget kínál: módosíthatja a fényerőt, be-és kikapcsolási időket programozhat és még sok mást.

Hangvezérlés

Vezérelje a világítást Amazon Alexa -val vagy Google asszisztenssel. Kapcsolja az izzót ki vagy be, vagy állítson a fényerő kizárólag a hangja segítségével.  

Minőségi alapanyagok

Könnyű anyaga egyenletesen vezeti el a hőt, így sosem melegszik túl. A fénykibocsátó felület rendkívül erős, de átlátszó marad, hogy a fények könnyedén áthatolhassanak és nyugodt hangulatot teremtsenek.

Alacsony fogyasztás, hosszú élettartam

A Xiaomi Mi Smart LED izzó 810lm fényereje mellett mindössze 8 W -ot fogyaszt. Napi 6 órás használat mellett több, mint 25000 óráig (11,4 év napi 6 órás használat mellett) élvezheti a kellemes fényeket.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés