Spin Master
Mancs őrjárat: Aqua Pups átalakítható jármű Marshall figurával (6066139)
  • Cikkszám: 284817
Spin Master

Mancs őrjárat: Aqua Pups átalakítható jármű Marshall figurával (6066139)

  • Cikkszám: 284817
10 799 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korosztály
3+ év
Nem
fiúknak

A Mancs őrjárat hős kutyusai nemcsak a szárazföldön és a levegőben, hanem a vízben is készen állnak arra, hogy segítsenek a bajba jutottakon.

Részletes ismertető

Ebben az Aqua Pups szettben Marshallal és delfinmentő járgányával gazdagodhat a népszerű animációs sorozat kis rajongóinak gyűjteménye. A kutyafigura beültethető a jármű pilótafülkéjébe, így már csak el kell csúsztatni a kabintetőt, és a kutyus - a mentőjármű szárnyának és hátúszójának mozgásával - már száguldhat is a mentőakció helyszínére. A járgány egyes részei mozgathatók. A figura és a jármű jó minőségű műanyagból készültek, így a gyerekek sokáig élvezhetik majd a velük való játékot.

A készlet lehetőséget teremt, hogy a gyerekek újrajátsszák kedvenc jeleneteiket, de akár újakat is kitalálhatnak, amely fejleszti képzeletüket, fantáziájukat és kommunikációs készségüket.

Webáruházunkban további Mancs őrjárat Aqua Pups szettek is kaphatók (külön-külön megvásárolhatók, elérhetőségük változhat), így összegyűjtve őket, a lurkóknak még izgalmasabb játékélményben lehet részük.

A színek és díszítések eltérhetnek a képen láthatótól.

Csomagolás mérete: 26 x 10 x 25 cm

Tartalom: 1 db figura, 1 db jármű

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés