Microsoft
XBOX One Elite Series 2 vezeték nélküli kontroller + Ráadás 100€ utazási utalvány
 • Cikkszám: 272564
Microsoft

XBOX One Elite Series 2 vezeték nélküli kontroller + Ráadás 100€ utazási utalvány

 • Cikkszám: 272564

60 999 Ft / db

 • Gyári garancia: 24 hónap

Alaptulajdonságok

Rendszerkövetelmények: A használathoz Xbox One rendszer vagy Windows 7 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógép szükséges. A számítógépes használathoz USB-kábel vagy vezeték nélküli adapter szükséges. Az illesztőprogramok az xbox.com/xboxone/PC-controller webhelyről tölthetők le.
Az Xbox Accessories alkalmazás követelményei: Xbox One konzolon és Windows 10 rendszeren használható.

 • Rendszerkövetelmények: A használathoz Xbox One rendszer vagy Windows 7 vagy újabb operációs rendszert futtató számítógép szükséges. A számítógépes használathoz USB-kábel vagy vezeték nélküli adapter szükséges. Az illesztőprogramok az xbox.com/xboxone/PC-controller webhelyről tölthetők le.
 • Az Xbox Accessories alkalmazás követelményei: Xbox One konzolon és Windows 10 rendszeren használható.
 • Hang: 3,5 mm-es sztereó headset-csatlakozóval rendelkezik. Kompatibilis az Xbox One sztereó headset-adapterrel és minden más, a Microsoft által gyártott Xbox kontrollertartozékkal.
 • Érintéses visszacsatolás: Rezgő ravaszokkal*** és rezgőmotorokkal rendelkezik. A motorok vezérlése az alkalmazásban állítható be.
 • Tömeg: 348 g (+/- 15 g) a csatlakoztatott 4 lapos karral, a fazettás I-választóval, az AA elemekkel és a normál hüvelykujjkarokkal együtt.
 • Kapcsolat: Vezeték nélküli vagy vezetékes a mellékelt 2,7 m-es USB-kábellel. Az adatátvitel az USB-kábelen keresztül történik, ha az csatlakoztatva van a kontrollerhez és a konzolhoz/számítógéphez.
 • Hüvelykujjkarok vezérlése: Az Xbox Accessories alkalmazásban fel lehet cserélni a hüvelykujjkarok működését a jobb és bal karok között. Ezenkívül felcserélhető a karok irányának (fel, le stb.) működése is.
 • Beépített tölthető akkumulátor töltésenként akár 40 órás üzemidővel. Az akkumulátoros üzemidő a használat jellegétől függően változhat.
 • Beállítható gombok: A, B, X és Y; I-választó fel, le, balra és jobbra; bal és jobb ütközők; bal és jobb ravasz aktiválása; bal és jobb karok lenyomása

Ez az utazási utalvány beváltható:

• A Connex partnerszállodák rövid üdülési csomagjaira Téli, nyári, wellness vagy élményüdülés - éljen át egy rövid üdülést kedve szerint! Az utazási utalvány teljes értékben felhasználható egy üdülési csomag 2 fő részére történő lefoglalására a Connex kiválasztott partnerszállodáiban. Az aktuális ajánlatok megtalálhatóak a www.connexservice.com weboldalon. A szobafoglalás és az utazási utalvány beváltása az azonosítószám megadásával kizárólag a Connex online foglalási rendszerén keresztül történhet, közvetlenül a szállodánál nem lehetséges. Minden rövid üdülésre mindössze egy utazási utalvány váltható be.

Az utazási utalvány készpénzre nem váltható. Az utalvány utólagos beváltása egy már lefoglalt üdülésre nem lehetséges. Az utalvány beváltása a www.connexservice.com honlapon található érvényességre vonatkozó rendelkezések alapján történik. Ez az utazási utalvány a megajándékozott részére a Microsoft marketingakciója keretében ajándékként került átadásra, mely a beváltási határidőn belül használható fel. Az utazási utalványt a megajándékozott személy nem adhatja el.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés