Ipega
iPega PG-9218 Golden Warrior Kontroller
  • Cikkszám: 266920
Ipega

iPega PG-9218 Golden Warrior Kontroller

  • Cikkszám: 266920

13 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Az IPEGA PG-9218 Golden Warrior Kontroller tökéletes kiegészítője lesz a játéknak PC-n, konzolon, sőt akár telefonon vagy táblagépen is! Támogatja a vezeték nélküli Bluetooth csatlakozást, hogy a kábelek ne akadályozzák a játékot. Turbó funkcióval ellátva, hogy a leggyorsabb eredményeket érhesd el, akármit csinálsz.

Kompatibilitás: Android, Playstation 3, Nintendo Switch és Windows PC rendszerrel, iOS rendszerekkel 11.0 - 13.3.1 verziószám esetén (Nem kompatibilis Mediatek processzoros telefonokkal!)

Vezeték nélküli csatlakozás

A PG-9218 játékvezérlő vezetékek nélkül használható Bluetooth segítségével, hogy semmi ne zavarja a játékélményt, és így akár 8-9 méteres távolságból is használható. A játékvezérlőhöz tartozik egy vezeték nélküli vevő is, ha valamelyik eszközöd nem rendelkezne Bluetooth funkcióval.

Játék korlátok nélkül

A PG-9218 számos játékplatformot támogat, annak érdekében, hogy minél könnyebben alkalmazkodjon a  játékosok igényeihez. A számítógéphez vagy laptophoz, PS3-hoz, Nintendo Switch-hez, valamint Android 6 vagy afeletti, és iOS 11.0-13.3.1 operációs rendszerekkel rendelkező okostelefonhoz vagy táblagéphez minden további nélkül képes csatlakozni. Telefonokhoz egyedi, kihajtható tartóval is rendelkezik.

Kényelem mindenek felett

Ergonomikus kialakításának köszönhetően a PG-9218 sokáig a játékban tud tartani anélkül, hogy megfájdulna a kezed. 

Nincs megállás

A PG-9218 Golden warrior játékvezérlő erőteljes akkumulátorral lett felszerelve, hogy sokáig bírja a játékot. 3 óra töltéssel akár 8 óra megszakítás nélküli használatot tud biztosítani.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés