Ipega
iPega PG-SW038B Kontroller
  • Cikkszám: 266921
Ipega

iPega PG-SW038B Kontroller

  • Cikkszám: 266921

11 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Az iPega PG-SW038B Kontroller tökéletes kiegészítője lesz a játéknak PC-n, konzolon, sőt akár telefonon vagy táblagépen is! Támogatja a vezeték nélküli Bluetooth csatlakozást, hogy a kábelek ne akadályozzák a játékot. Dual vibrációs és turbó funkcióval ellátva, hogy a legjobb eredményeket érhesd el, akármit csinálsz.

Kompatibilitás: Nintendo Switch, PlayStation 3, Android és Windows operációs rendszerrel rendelkező PC-k számára készült

Vezeték nélküli csatlakozás

A PG-SW038B játékvezérlő vezetékek nélkül használható Bluetooth segítségével, hogy semmi ne zavarja a játékélményt, és így akár 8-9 méteres távolságból is használható.

Játék korlátok nélkül

A PG-SW038B számos játékplatformot támogat, annak érdekében, hogy minél könnyebben alkalmazkodjon a  játékosok igényeihez. Windows 7 vagy újabb operációs rendszerrel rendelkező számítógéphez vagy laptophoz, PS3-hoz, Nintendo Switch-hez, valamint Android 6 vagy afeletti operációs rendszerekkel rendelkező okostelefonhoz vagy táblagéphez minden további nélkül képes csatlakozni.

Kényelem mindenek felett

Ergonomikus kialakításának köszönhetően a PG-SW038B sokáig a játékban tud tartani anélkül, hogy megfájdulna a kezed. 

Nincs megállás

A PG-SW038B játékvezérlő erőteljes 400 mAh-s akkumulátorral lett felszerelve, hogy sokáig bírja a játékot. 3 óra töltéssel akár 8 óra megszakítás nélküli használatot tud biztosítani.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés