Spokey
Spokey Asteya jóga szett, kék (40248)
  • Cikkszám: 265371
Spokey

Spokey Asteya jóga szett, kék (40248)

  • Cikkszám: 265371
12 594 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
125 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

A jóga a legjobb megoldás, ha pihenésre van szükségük egy újabb stresszes nap után. Az Asteya jóga szett az alábbi eszközöket tartalmazza: jógaszőnyeg, 2 db jógatégla, gimnasztika labda pumpával, jógaszalag.

Részletes ismertető

Asteya jógaszőnyeg

A jóga gyakorlása szőnyeg nélkül gyakorlatilag lehetetlen. A kezdőknek és a haladóknak is elengedhetetlen. A szőnyeg biztosítja a biztonságot, a kényelmet edzés közben, és ami a legfontosabb, megakadályozza a felületen történő csúszást. A Spokey Asteya jógaszőnyeg PVC anyagból készül, ami nagyon tartós és ellenáll a sérüléseknek. Kiváló csúszásgátló tulajdonságának köszönhetően testmozgás közben magabiztosnak és biztonságban érezheti magát! Használata elősegíti a biztonságos pozíció elfoglalását. Tökéletes pilates gyakorlatokhoz és fizioterápiás célokra is. A szőnyeg vastagsága 4 mm, mérete 173 x 61 cm.

2 db Asteya jógatégla

Tökéletes segítő - mindenhol, ahol a jelenleginél nagyobb rugalmasságra van szükség. Nagyszerű támogatás a gyakorlatok és az ászanák során. Ennek köszönhetően a gyakorlatok biztonságosabbak és könnyebben elvégezhetők! A jóga blokkot elsősorban a karok, a lábak és a hát nyújtására használják. Támogatásként használhatók hátra, álló, ülő és csavaró ászanákhoz.

Asteya gimnasztika labda, 65 cm, pumpával

A gimnasztika labda egy speciális labda, mellyel különböző fitness gyakorlatokat végezhetünk, de edzés utáni nyújtásra is kiválóan alkalmas. A látszólag könnyű labdagyakorlatok nagyon hatékonyak lehetnek! Ráadásul a labdán végzett gyakorlatok mindenki számára tökéletesek - kezdők számára könnyen elvégezhetők, idősek számára alacsony intenzitásúak és rehabilitáció során is sikeresen alkalmazható. A gimnasztika labda átmérője 65 cm.

Asteya jógaszalag

A jóga szalag használatával könnyedebben és hatékonyabban végrehajthatók a jógagyakorlatok. Kezdőknek kifejezetten javasolt a jóga szalag használata. Segítségével elérhetjük azokat a végtagokat, amelyeket egyébként nem érnénk el, illetve tovább tarthatjuk a pozíciót. Mérete 183 x 3,8 cm.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés