Spokey
Spokey Czakra parafa jógakerék (38369)
  • Cikkszám: 265383
Spokey

Spokey Czakra parafa jógakerék (38369)

  • Cikkszám: 265383

9 490 Ft / db

db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft-tól

Alaptulajdonságok

A jógakerék ideális választás az ászanák kitartásához, illetve az egyensúly fejlesztésére. Segíti az egész test nyújtását és növeli a rugalmasságot. A jógakerék nem csak a jógaórák kiegészítője, otthon végzett tornához is tökéletes. A Spokey jógakerék anyaga parafa és TPE, felülete puha és rugalmas, átmérője: 32,5 cm. Nedves ruhával könnyen tisztítható.

A Spokey Czakra jógakerék a barátod lesz jóga, nyújtó és erősítő gyakorlatok során. Tökéletes a testforma fejlesztésére, az állapot javítására és a stressz oldására, valamint az izmok ellazítására egy nehéz nap után. 

Támogatásod a jógagyakorlás során

Mindenki jógázhat – kortól, súlytól és aktuális fizikai állapottól függetlenül. A Czakra jógakerék számos ászana végrehajtására szolgál, és segít a helyes testtartás megőrzésében, különösen a jóga elején. Különféle erősítő gyakorlatok során is remekül fog működni. Azoknak ajánlott, akik sok időt töltenek ülő helyzetben, mert a vele végzett gyakorlatok tökéletesen ellazítják a gerincet. A csakra jógakerék a karok feszültségének enyhítésére vagy a mellkas és a csípő ellazítására is használható.

A kerékkel végzett gyakorlatok hatásai

A Czakra tökéletes támasz a jógaedzések során. Edzés közbeni használatával erősíti az izmait, javítja a test edzettségét, és mindenekelőtt növeli teste rugalmasságát és irányíthatóságát. Környezetbarát anyagokból készült, így még jobban ellazulhat, de növelheti az edzés kényelmét is. A parafával bevont kör átmérője (32,5 cm) kezdőknek és haladóknak egyaránt megfelelő.