Spokey
Spokey Mantra jógaszett gumiszalaggal (40247)
  • Cikkszám: 265419
Spokey

Spokey Mantra jógaszett gumiszalaggal (40247)

  • Cikkszám: 265419
8 814 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
88 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

A jóga a legjobb megoldás mindazok számára, akik pihenésre vágynak egy újabb stresszes nap után, ugyanakkor szeretnének fittek és karcsúak maradni. Kortól és aktuális fizikai állapottól függetlenül bárki gyakorolhatja! Kifejezetten az Ön számára készítettünk egy készletet, amely segít elindítani a jóga kalandot. A szett tartalma egy Spokey Mantra jógaszőnyeg, egy jógatégla, és 3 különböző erősségű gumiszalag.

Részletes ismertető

Mantra jógaszőnyeg

A jóga gyakorlása szőnyeg nélkül gyakorlatilag lehetetlen. A kezdőknek és a haladóknak is elengedhetetlen. A szőnyeg biztosítja a biztonságot és a kényelmet edzés közben, és ami a legfontosabb, megakadályozza a felületen történő csúszást. A Spokey Mantra jógaszőnyeg PVC anyagból készül, ami nagyon tartós és ellenáll a sérüléseknek. Kiváló csúszásgátló tulajdonságának köszönhetően testmozgás közben magabiztosnak és biztonságban érezheti magát! Használata elősegíti a biztonságos pozíció elfoglalását. Tökéletes pilates gyakorlatokhoz és fizioterápiás célokra is, vastagsága 4 mm.

Mantra jógatégla

Tökéletes segítő mindenhol, ahol a jelenleginél nagyobb rugalmasságra van szükség. Nagyszerű támogatás a gyakorlatok és az ászanák során. Ennek köszönhetően a gyakorlatok biztonságosabbak és könnyebben elvégezhetők! A jógablokkot elsősorban a karok, a lábak és a hát nyújtására használják. Támogatásként használhatók hátra, álló, ülő és csavaró ászanákhoz.

Mantra gumiszalag szett

A Mantra gumiszalagok ellenállása eltérő. Az alacsony ellenállási értékek lehetővé teszik a helyes edzéstechnika kidolgozását és az izmok felkészítését a nagyobb terhelésekre. A gumik hasonlóan működnek, mint az expander vagy a jógaöv - lehetővé teszik a nyújtással és oldalirányú mozgásokkal járó gyakorlatok végrehajtását (pl. mellkasi gyakorlatok), tulajdonságaik és hosszuk miatt lehetővé teszik a gyakorlatok körének sikeres bővítését. A szett 3 db eltérő erősségű gumiszalagot tartalmaz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés