Spokey
Spokey Tausa parafa jógahenger, 30 x 9,5cm (40704)
  • Cikkszám: 265460
Spokey

Spokey Tausa parafa jógahenger, 30 x 9,5cm (40704)

  • Cikkszám: 265460
5 979 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
59 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

A Spokey TAUSA egy parafahenger gyakorlatokhoz és masszázsokhoz, melynek használata felbecsülhetetlen - a vele végzett gyakorlatok fokozzák a véráramlást, javítják a mozgásteret, csökkentik a sérülések kockázatát és ellazítják az izmokat.

Részletes ismertető

A Spokey TAUSA masszázshenger egy olyan eszköz, amely tökéletes lesz bemelegítés közben és edzés után is. Segítségével felgyorsítható a masszírozott izmok regenerációja, ami radikálisan megváltoztatja az egyes edzések arculatát - az izmok ellazulnak és az edzés élvezetté válik. A görgő használata változatossá teszi a gyakorlatokat, lehetővé teszi az izmok különböző részeinek bevonását. Támogatja az edzést a hát, a has és a lábak erősítésére, formája pedig lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a gyakorlatok mellett gyengéd vagy intenzív masszázst is élvezhessen.

A TAUSA parafa anyagának köszönhetően nem csak szilárd, de kellemes tapintású is. Nehezebb, mint a hab, így stabilitást biztosít masszázs és edzés közben. Jógagyakorlatok közben is használható - tökéletes lesz a nagyobb egyensúlyt igénylő ászanákhoz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés