XIAOMI
Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p Kültéri biztonsági kamera vevőegységgel
  • Cikkszám: 265922
XIAOMI

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera 1080p Kültéri biztonsági kamera vevőegységgel

  • Cikkszám: 265922

34 990 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 napon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fehér
Hatótáv
7 m

Egy nagyszerű biztonsági megoldás, amely egyszer s mindenkorra elveszi a félelmet az Ön tulajdonától és szeretteitől. Ez a fejlett vezeték nélküli kamera folyamatos 1080p-s felügyeletet biztosít ingatlana felett. Számos olyan intelligens funkcióval is rendelkezik, amelyek lehetővé teszik többek között az emberek felismerését, értesítések küldését a mobiltelefonra és az éjszakai események megfigyelését.

Szélesebb szög, nagyobb terület

Rögzítsen több területet 130°-os széles látószöggel, és nézze meg, mi történik háza körül 1080p nagy felbontásban.

WDR technológia + Intelligens éjjellátó

A WDR technológiának és az F 2.1 nagy rekesznek köszönhetően a kamera még sötétben és ellenfényben is tiszta, részletes képeket készít. Éjszakai látási távolság akár 7 méter, világosan jeleníti meg a kültéri környezetet éjszaka is.

A beltéri vevőegység akár 4 kültéri kamera csatlakoztatását is támogatja

Négy kamera rögzíthet egyszerre, holttér nélkül. Ezeknek képét megnézheti okostelefonján, és egy képre koppintva is ellenőrizheti a részleteket, és bárhonnan szemmel tarthatja házát.

Megbízható hideg és meleg időben

A széles működési hőmérséklet-tartománynak köszönhetően a kamera normálisan tud működni akár -20°C és +50°C közötti hőmérsékleten, így egész évben óvja házát.

Lopásgátló kialakítás

A kamera lopásgátló csavarszerkezettel és beépített giroszkóppal rendelkezik. Ha rendellenes tevékenységet észlel, valós idejű riasztást küld a telefonja.

PIR emberi észlelés

Elkezdi a rögzítést és értesítést küld, ha váratlan hőmérsékletváltozást és szokatlan tevékenységet észlel 7 méteren belül. Intelligens emberészlelés, valós idejű riasztás.

Független beltéri vevőegység

A beltéri vevőegység képes tárolni a felvételeket helyi TF kártyán, USB pendrive-on és/vagy 3 napos görgetett felhő tárhelyen, hogy a videó tárolási igényeidnek megfelel, megelőzve ezzel az információvesztést és szivárgást. A kamera az új generációs H.265 videó kódolási technológiát alkalmazza, mellyel további tárhelyet takaríthatsz meg. Tekintsd meg a szaggatásmentes képeket gyors és stabil kapcsolaton anélkül, hogy tovább kellene fejlesztened a hálózatodat.

Xiaomi Mi Wireless Outdoor Security Camera

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés