Muc-Off
Muc-Off Karbantartó készlet
  • Cikkszám: 270537
Muc-Off

Muc-Off Karbantartó készlet

  • Cikkszám: 270537
39 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
399 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Alaptulajdonságok

Egy Muc-Off csomag, amiben minden megvan ami egy tökéletes kerékpártisztításhoz, olajzásához elengedhetetlen.

Részletes ismertető

Muc-Off NanoCycling Cleaner 1000ml

A Muc-Off NANO Tech Bike Cleaner rózsaszínű kerékpár tisztítója hihetetlen tisztítóhatással rendelkezik. Gyorsabban tünteti el a szennyeződéseket, mint hogy kimondanád: „Atya ég ez hihetetlen!” A legkorszerűbb NANO Tech formula segítségével mikroszkópikus szinten távolítja el a szennyeződést, miközben védi is a felületet. Ez a leghatékonyabb tisztítószer amit csak kaphatsz, és ráadásul biológiailag lebomlik! Mentesek a savaktól, oldószerektől, így bűntudat nélkül használhatod! Biztonságosan használhatod a féktárcsákon, fékbetéteken, nem bántja a tömítéseket.

Muc-Off Bike Protect

A tisztítás tökéletes befejezése! A Muc-Off Bike Protect egy igazi prémium termék, mely megőrzi és védi a kerékpárod fényét, fantasztikus víztaszító réteget képezve az anyagon. Rendkívül magas olajtartalma gondoskodik róla, hogy egy nélkülözhetetlen termék legyen a piacon. A Muc-Off Bike Protect megakadályozza a szennyeződések lerakódását a két mosás között, viszont nem ragadós felületet képezve a kerékpáron. Használja a láncon és a fogaskerekeken mielőtt felvinné a Muc-Off lánckenőolajait, így egy tökéletes védelmet és ápolást biztosítva a hajtásnak.

Muc-Off Drivetrain Cleaner 500ml

A Muc-Off Bio Drivetrain Cleaner a legjobb megoldás a kerékpárod hajtásának megtisztításához. Csak permetezd rá a fogaskerékre, láncra, hajtóműre és másodpercek alatt feloldja az olajos szennyeződéseket. Teljes mértékben biológiailag lebomlik! Biztonságosan használható, nem bántja a fényezést, fémet, tömítéseket, gumit! Soha nem látott eredmény garantálunk! Ha erősen szennyezett a lánc akkor próbálja meg a Bio Drivetrain Cleaner -t a Muc-Off X-3 lánctisztító egységet. Csak a tartalom biológiailag lebontható.

Muc-Off HCB-1 Rozsdaoldó és gátló Muc-Off Bio Dry Láncolaj 120ml

A Muc-Off Bio Dry lánc kenőanyag egy tartós, kimondottan extrém száraz, poros körülményekre lett fejlesztve. A legmodernebb formulánk természetes összetevőkből származik és teljesen megújuló forrásból készül. A Muc-Off Dry viasz alapú kenőanyag mélyen behatol a láncszem magjába, hogy hosszú élettartamot és védelmet biztosítson a száraz időben. Az integrált „Extreme Pressure Additives” adalék a lánc minden részét bevonja, hogy egyenletes sima sebességváltást biztosítson.

Muc-Off 5X Kefekészlet

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés