OSRAM
Osram TYREseal 450 OTSB450 Defektjavító gél
  • Cikkszám: 283409
OSRAM

Osram TYREseal 450 OTSB450 Defektjavító gél

  • Cikkszám: 283409
5 919 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
59 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Alaptulajdonságok

Az OSRAM TYREseal 450 olyan gumiabroncs-tömítő, amely a gyártó eredeti gumiabroncs-tömítő készlete helyett használható. Az OSRAM TYREseal 450 a legújabb gélrészecske technológiával akár 6 mm* nagyságú lyukak tömítését is lehetővé teszi, majd a gumiabroncs az OSRAM TYREinflate 200, 450 vagy 1000 hasonló gumiabroncs-kompresszorral fújható fel újra. Miután a gumiabroncsot az OSRAM TYREseal 450 segítségével megjavította, akár további 200 km-en át is utazhat csereabroncsért egy gumiszervizig vagy gumiabroncs-kereskedőig, vagy – mivel a gumiabroncs-tömítő kimosható – ahelyett, hogy újat vásárolna, inkább tartósan megjavíttassa a gumiabroncsot, így csökkentve a költségeket. A sérült gumiabroncs gyorsan és egyszerűen, szerszámok és emelők nélkül javítható, így akár 10 percen belül újra úton lehet.

*A gumiabroncs-tömítő nem használható a gumiabroncs oldalfalán keletkezett sérülés javítására.

Részletes ismertető

A tömítőhabokkal szemben az OSRAM tömítőanyagát úgy alkották meg, hogy kompatibilis legyen a jármű gumiabroncsnyomás-figyelő rendszerével (TMPS). A szelepjárat technológiának köszönhetően a szelepbetétet a tömítő használatakor nem kell eltávolítani.

Az OSRAM TYREseal 450 a gyártó eredeti gumiabroncs-tömítője helyett használható. Mivel a legtöbb gumiabroncs-tömítőt – az autó tartozékaként szállítottakat is – 5 évente le kell cserélni, az OSRAM TYREseal 450 cserepalackja ideális megoldást jelent a lejárat dátuma után az autó gumiabroncs-tömítőjének cseréjére, és defekt esetén a gumiabroncs tömítésére és az utazás folytatására.

Az OSRAM TYREseal 450 és az OSRAM TYREseal KIT olyan OSRAM gumiabroncs-tömítők, amelyek gélrészecske technológiát alkalmaznak a gumiabroncs lyukainak tömítésére, és amelyeket járműgyártók OE szabványainak megfelelően állítanak elő.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés