Asmodee
Berobbanó cicák kiegészítő (EXP 10001)
  • Cikkszám: 274498
Asmodee

Berobbanó cicák kiegészítő (EXP 10001)

  • Cikkszám: 274498

5 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Játékosok száma
2-6 fő

A Berobbanó cicák egy nagyon könnyen tanulható kiegészítő a Robbanó cicák társasjátékhoz. 2 - 6 játékos részére ajánlott, az átlagos játékidő rövid, mindössze 15 perc. Könnyen tanulható, így akár már 7 éves kortól bátran lehet vele játszani. Fergeteges partijáték felrobbanó cicákkal, bölcs kecskékkel és féktelen röhögéssel!

A Berobbanó cicák kiegészítője a Robbanó cicák társasjátéknak.

20 új kártyát tartalmaz, amelyek 6 új akciótípust és egy Berobbanó cicát tartalmaz, ami 5 játékosról 6-ra főre növeli a játékos számot.

Bizony-bizony bármennyire is aranyos jószágok a cicák, olykor nagyon sok galibát tudnak okozni... De, talán nem is gondolnád, hogy mennyit! A Robbanó cicákban mindenesetre még a vesztedet is okozhatják!

Hogy működik? Tedd asztalra a megkevert paklit és körönként húzzatok belőle. Ha robbanó cica lapot húztál felrobbansz és kiestél... Hacsak... Hacsak nem játszol meg egy hatástalanító lapot, mint például a lézer pointer, a cicajóga, vagy a macskamenta szendvics. De, taktikázhatsz máshogy is ellenük! Játssz meg lapokat köröd kihagyására, játékostársaid megtámadására, a pakliba való kukucskálásra, vagy a robbanó cicusok titokban történő áthelyezésére! Utóbbi opció egy komplex, vicces és egyben kegyetlen stratégiát biztosít társaid kigolyózására! De, itt még nincs vége: megjátszhatsz MACSKA kártyákat – amelyek eltérnek a CICA lapoktól – különleges erőket aktiválva.

A Robbanó cicák a lapok és az aktív játékosok fogyásával körről körre izgalmasabb. Ha szereted megtréfálni haverjaidat, oda vagy a cicákért, na meg persze a robbanásokért, akkor ez mindenképpen a Te játékod!

Dobd fel a hangulatod ezzel az őrületes játékkal!

  • Játékidő: 20 perc
  • Játékosok száma: 2-6 fő
  • Ajánlott életkor: 5+
  • Játék nyelve: magyar
  • Játékszabály nyelve: magyar

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés