Piatnik
Piatnik Frida Kahlo franciakártya (169212)
  • Cikkszám: 267817
Piatnik

Piatnik Frida Kahlo franciakártya (169212)

  • Cikkszám: 267817
1 087 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
10 Pont
db
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Legyen Öné a Piatnik egyedi, exkluzív kártyacsomagja, mely a híres mexikói festőnő és közéleti szereplő, Frida Kahlo festményeivel illusztrált! A művészet és az esztétika kedvelői számára tökéletes választás lehet ez a luxusminőségű kártyacsomag, mely akár ajándéknak is jó ötlet. A csomag tartalma egy pakli (55 db) kártyalap és a tárolódoboz.

Részletes ismertető

A művészetkedvelő kártyásoknak remek választás ez a pakli francia kártya, hiszen Frida Kahlo festőművésznő és közéleti szereplő, a 20. századi Mexikó egyik legemblematikusabb alakjának képeivel illetve festményeivel díszítettek a lapok. Egyedi képei remek és misztikus hangulatot kölcsönöznek a römikártyának.

A Piatnik több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a kártyagyártás terén, így a lapok kiváló minőségű papírból, csodaszép nyomdai technikával készültek, ennek köszönhetően izgalmas játékot tesznek lehetővé. A baráti társaságok vagy épp egy családi kirándulás hangulatát is garantáltan feldobja majd. Játssza kedvenc kártyajátékát ezzel az egyedi paklival és biztosan jó lesz a hangulat!

További termékjellemzők:

  • Luxus römi kártya
  • 55 db kártyalapot tartalmaz
  • A kártyalapok mérete 6,3 x 8,8 cm

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés