ETA 215090000 Crustum II Kenyérsütő

ETA 215090000 Crustum II Kenyérsütő

  • Cikkszám: 244728

Alaptulajdonságok

Eta

ETA Hungary Kft.

www.eta.hu

1116, Budapest, Építész 8-12.

Alapadatok
Kapacitás
1,5 kg
Teljesítmény
850 W
Programok száma
12 db
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Szín
Fehér
Melegentartó funkció
Igen
Funkciók száma
12 db
Gluténmentes sütés
Igen
Automatikus kenyérsütő
Szín: Fehér
3 kenyérméret: 1 kg, 1,25 kg, 1,5 kg
A kenyérhéj színének megválasztása (3 szint)
Teljesítmény: 850 W
2 dagasztóhorog
Üveg betekintővel
Melegen tartó funkció
15 órás időzítő késleltetett indítással
3 kenyérhéj szín
Memória áramkimaradás esetére
Tartozékok: Sütőforma
2 dagasztó horog
Mérőpohár
Kétoldalú mérőkanál
Horog a dagasztókarok kivételére


Részletes ismertető

  • Automatikus kenyérsütő
  • Szín: Fehér
  • 3 kenyérméret: 1 kg, 1,25 kg, 1,5 kg
  • A kenyérhéj színének megválasztása (3 szint)
  • Teljesítmény: 850 W
  • 2 dagasztóhorog
  • Üveg betekintővel
  • Melegen tartó funkció
  • 15 órás időzítő késleltetett indítással
  • 3 kenyérhéj szín
  • Memória áramkimaradás esetére
  • Tartozékok:
    • Sütőforma
    • 2 dagasztó horog
    • Mérőpohár
    • Kétoldalú mérőkanál
    • Horog a dagasztókarok kivételére
  • 12 előre beállított program:
    1. KLASSZIK - fehér búzakenyér és barna rozskenyér, ízesített kenyér (gyógynövénnyel, vagy mazsolával)
    2. GYORS - fehér, búza, vagy rozskenyér gyors készítése. Ebben a programban a kenyér kisebb, sűrű középpel.
    3. ÉDES - édes kenyerek ropogósabb héjával, mint a klasszik programnál.
    4. TELJES KIÖRLÉSŰ - teljes kiörlésű, alacsony glutén tartalmú lisztből készült kenyér.
    5. GLUTÉNMENTES - gluténmentes kenyér készítése.
    6. TÉSZTA - tészta dagasztása/keverése és kelése sütés nélkül. A tészta készítéséhez lehet különböző hozzávalókat használni az alapján, milyen pékséget szeretne készíteni (pl. kifli, pizza, stb.).
    7. DAGASZTÁS - tészta dagasztása (kelesztés nélkül). A tészta dagasztásához az alapján lehet különböző hozzávalókat használni, amilyen pékséget szeretne készíteni (pl. kifli, pizza, stb.).
    8. TORTA - hozzávalók dagasztása/keverése (pl. torta, kalács), utána sütése beállított idővel.
    9. LEKVÁR - lekvár készítése friss gyümölcsből.
    10. JOGHURT - házi joghurt készítése.
    11. SÜTÉS - barna kenyér, torta, vagy vagdalt sütése.
    12. SAJÁT - kenyér készítési fázisainak saját beállítása.

Neked ajánljuk