Garmin
Garmin Edge® 1040 Solar Kerékpár computer (010-02503-21)
  • Cikkszám: 273700
Garmin

Garmin Edge® 1040 Solar Kerékpár computer (010-02503-21)

  • Cikkszám: 273700
249 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Fekete
Hosszúság
11,76 cm
Szélesség
5,93 cm
Vastagság
2 cm
Súly
133 g
Akkumulátor/Elem
Lítium-ion akkumulátor
Egyéb jellemzők
IPX 7 vízállóság

A Garmin Edge® 1040 Solar kerékpár computer mindig készen áll, hogy társa legyen egy edzésben vagy kalandos utazás során. Napelemes töltése által nem kell aggódnia a lemerülés miatt, hiszen hosszabbított akkumulátor élettartama van. Kövesse nyomon állóképessége fejlődését és őrizze meg egészségét. Töltse be az útvonalakat és kalandozzon ismeretlen helyeken is. A Garmin Edge biztonsági funkciói vigyáznak épségére baleset esetén.

Részletes ismertető

Napelemes töltés

A Power Glass napelemes töltőlencse meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát, így akár 100 órát is üzemelhet akkumulátorkímélő módban, vagy akár 45 órát igénybevett használati esetekben. Nappali utazások során akkumulátorkímélő módban óránként akár 42 percet, igényes használati esetekben pedig akár 20 percet is megnövel.

Állóképesség követése

Miközben teker, információkat szerezhet az állóképességről, hogy szemmel tarthassa, mennyi fér még bele az erejébe. Osztályozza erősségeit kerékpárosként, összpontosítson a fejlődésre, és készüljön fel egy adott tanfolyam követelményeire. A javasolt teljesítménycélok segítenek az erőfeszítések kezelésében a tanfolyam során.

Szerezze be beltéri és kültéri edzésterveit a Garmin Connect™ okoseszköz-alkalmazásból, vagy zökkenőmentesen szinkronizálja Edge eszközével más alkalmazásokból, beleértve a TrainingPeaks® alkalmazást is. Ezenkívül kérjen felszólítást egy kihagyott edzés elvégzésére.

Hőmérséklet és emelkedés - Készüljön fel bármilyen környezetre. Tekintse meg, hogyan bírja teste különböző környezetekben a hő- és magassági akklimatizációval.

ClimbPro - Automatikusan megtekintheti a hátralévő emelkedést és lejtőt, amikor egy útvonalat vagy pályát követve mászik.

Hidratálás figyelmeztetés – Kilométerről kilométerre figyelje teljesítményét, és hogy mennyi energiára van még szüksége. Az Edge 1040 értesíti Önt, ha ideje hidratálni vagy enni.

Dinamika - Használja ki a fejlett kerékpározási mutatókat, amelyek célja, hogy betekintést nyújtson abba, hogyan változik a teljesítménye a változó körülmények, például a pozíció, a kerékpár beállítása, a menetidő és egyebek alapján. A Grit GPS, magassági és egyéb adatok segítségével értékeli az utazás nehézségét. A Flow azt méri, hogy milyen simán ereszkedik le egy ösvényen, így legközelebb meg kell győznie a pontszámot.

Garmin Solar

Tervezze meg útvonalát

A többrendszerű, többsávos GNSS technológiával még a legnagyobb kihívást jelentő környezetekben is jobb helymeghatározási pontosságot és lefedettséget érhet el. Soha ne tévedj el a részletes útbaigazításokkal és riasztásokkal, amelyek értesítik a közelgő kanyarokról.

Nyugodtan szüneteltetheti az útbaigazítást és a pályán kívüli értesítéseket, amíg lemegy a pályáról felfedezni. Ha készen áll, hogy visszatérjen a pályára, az Edge 1040 Solar megmutatja az utat.

A világszerte irányítható MTB nyomvonaladatok és a Trailforks POI-jai révén könnyedén kereshet nyomvonalakat közvetlenül az Edge-en. Vagy töltse le a Trailforks alkalmazást a tervezett útvonalak átviteléhez a Trailforks webhelyről.

A Forksight mód automatikusan megjeleníti a közelgő elágazásokat az ösvényen, és kontextust biztosít azáltal, hogy megmutatja, hol tartózkodik a nyomvonalhálózaton belül.

Tekintse meg a dedikált eBike állapotképernyőt, az adatmezőket, valamint a rendszerállapot és a figyelmeztető üzenetek támogatását. Még az asszisztens szintet, a sebességfokozat helyzetét, az akkumulátor élettartamát és egyebeket is láthatja menet közben.

Garmin Solar

Vigyázzon magára és biciklijére

Maradjon kapcsolatban, bárhol is utazik, párosítva az Edge-et egy kompatibilis inReach eszközzel. Üzenetek megtekintése és megválaszolása, utazási adatok megosztása és interaktív segélykérő riasztások aktiválása.

Ez az Edge automatikusan üzenetet küld az Ön tartózkodási helyéről az előre betöltött vészhelyzeti kapcsolattartóknak, ha incidenst észlel.

A PIN-kóddal védett kerékpárriasztó értesíti az okostelefonon, ha a kerékpárt elmozdítják, miközben bent tartózkodik, amikor vízbe kerül vagy megállást hajt végre.

Maradjon kapcsolatban csapatával, amikor elszakad tőlük. Tartsa szemmel társait, még akkor is, ha kiesnek a látóköréből – és hagyja, hogy szemmel tartsák Önt. A GroupTrack egyszerre akár 50 barátját is figyelemmel kísérheti. Csak nézze meg a képernyőt a frissítések megtekintéséhez.

Garmin Solar

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés