Thule
Thule Proride 598 krékpártartó (598001)
  • Cikkszám: 273040
Thule

Thule Proride 598 krékpártartó (598001)

  • Cikkszám: 273040
60 899 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
608 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

az új Thule ProRide 598 csomagtartó rúdra szerelhető kerékpártartó a legbiztonságosabb, gyorsabb és a legkényelmesen használható ilyen típusú termék.

Részletes ismertető

A ProRide kerékpártartó a tetőcsomagtartó rudakra, azok szétszedése, levétele nélkül utólag is, szerszám nélkül, jobb és bal oldalra is könnyedén felszerelhető. Az állítható gyorsrögzítős abroncstartó megfelelő minden gumimérethez.

Egy kézzel a kerékpárt tartva is a gyorsrögzítő racsni segítségével könnyedén rögzíthetjük a kerékpárt. A tartókar önbeálló rögzítő pofái gumibetétesek, nem sértik a kerékpárváz fényezését és minden vázmérethez használható.

Maximum 20 kg súlyú kerékpárt képes megtartani, keret átmérő 100 mm-ig és maximum 30" kerekek.

Kompatibilis a Thule One Key rendszerrel, ami által elég, ha egy kulcsot használnak, ami kompatibilis több Thule termékhez.

A keretszűkítő kar és a támasztókerék egyedülálló kialakításának köszönhetően a konzol automatikusan elhelyezi a kerékpárt abban a pillanatban amikor pozícióba állítja.

A Thule ProRide kerékpártartó teljesíti a TÜV és a CityCrash szabványok előírásait. Nagy előnye, hogy a kerékpár rögzítését és a kerékpártartóhoz való zárását a tetőcsomagtartó vonalában lévő racsnis tekerőgomb segítségével tehetjük meg.

A Thule ProRide 598 kerékpártartó az autó tetőcsomagtartó rudakhoz, a kerékpár pedig a ProRide 598 kerékpártartóhoz zárható.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés