BISSELL
Bissell MultiReachActive álló porszívó
  • Cikkszám: 288303
BISSELL

Bissell MultiReachActive álló porszívó

  • Cikkszám: 288303
176 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 769 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
  • Egységár: 176 999 Ft / db

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Bemutatjuk a BISSELL® MultiReach™ Active 21V kézi porszívót a hatékony és sokoldalú vezeték nélküli tisztításért szőrgubancolódás nélkül.

Szabadalmaztatott gubancolódásmentes körkefével, így nem kell aggódnia a bosszantó szőrcsomók eltávolítása miatt a körkeféről.

Részletes ismertető

A sokoldalú MultiReach™ Active 21V készüléket egyszerűen hordozhatja egyik szobából a másikba, nem kell a vezetékkel bajlódnia. Kézi porszívóvá alakítható a kárpit, lépcsők és más puha felületek tisztításához az otthonában. Használható hosszabbító csőként is a magasan és alacsonyan fekvő, nehezen hozzáférhető helyek elérésére. A többrétegű, mosható szűrő elősegíti a por felszívását. A takarítás elvégzése után a porszívót könnyen megtisztíthatja az olyan funkciókkal, mint az Easy Empty™ tartály kiürítés, a CleanSlide™ technológia és mosható szűrő. A MultiReach™ Active 21V vezeték nélküli porszívó portörlő kefével és fali tartón tárolható réstisztítóval rendelkezik, így minden eszközt egy helyen tárolhat a következő takarításig. 

·       Elektromos gubancolódásmentes körkefe a szőr összegubancolódásának megakadályozására

·       Manőverezhető 2 az 1-ben készülék – kézi porszívóvá alakítható és meghosszabbított porszívócsőként használható a kényelmes takarításhoz a padlótól a mennyezetig

·       Easy Empty™ tartály kiürítés CleanSlide Technology™ technológiával – a por és törmelék kiürítéséhez szétszóródás nélkül.

·       A készülék talpába épített LED lámpa jobb láthatóságot biztosít, így egyetlen szennyeződés sem kerüli el a figyelmét

·       Akár 30 perces hatékony vezeték nélküli takarítás

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés