Bosch
Bosch BCS711EXT Unlimited 7 Akkumulátoros kéziporszívó
  • Cikkszám: 271051
Bosch

Bosch BCS711EXT Unlimited 7 Akkumulátoros kéziporszívó

  • Cikkszám: 271051
134 999 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
1 349 Pont
db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 0 Ft

Ráadás termékek

Bosch BCS711EXT Unlimited 7 Akkumulátoros kéziporszívó + Ráadás Bosch Unlimited akkumulátor 18V 3.0Ah

169 998 Ft 100% kedvezmény 134 999 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Porszívó típus
Álló porszívó
Maximális működési idő (használattól függően)
40 perc
Súly
2 900 g
Akkumulátor feszültség
18 V
Szín
Fekete
Magasság
1 315 mm
Mélység
204 mm
Szélesség
252 mm
Szívás szabályozás
Igen
Álló porszívó
Porszívó típus
40 perc
Maximális működési idő (használattól függően)
2 900 g
Súly
18 V
Akkumulátor feszültség
Fekete
Szín
1 315 mm
Magasság

Erős, mint egy vezetékes porszívó, és még rugalmas is.

Most már lehetséges: az Unlimited 7 vezetéknélküli porszívó ugyanazt a teljesítményt nyújtja, mint egy vezetékes. A megbízható és hosszan kitartó Bosch akkumulátornak, az erős 66,000 f/p motornak és a motorizált, LED-ekkel ellátott szívófejnek köszönhetően, az erőteljes többfunkciós kézikar ugyanolyan erős, mint egy vezetékes porszívó, és alapos és rugalmas takarítást biztosít. Élvezze a vezetékes porszívó erejével rendelkező vezetéknélküli porszívó előnyeit.

Részletes ismertető

Ergonomikus jellemzők a magasfokú kényelem és a rugalmasság érdekében.

Élvezze a sokoldalúságot! A kényelmes Flex Tube segítségével könnyedén elérheti az alacsony bútorok alatti helyeket, az Easy Parking Clip segítségével biztonságosan a helyén tarthatja az eszközt pihenéskor, a Quick Stand pedig rugalmas kézi takarítást tesz lehetővé, miközben a fúvóka és a cső önállóan állnak. A Nozzle Foot Release segítségével lehajlás nélkül leválaszthatja a fúvókát a csőről, így a praktikus csővel könnyen átválthat a ponttisztításra. Emiatt az Unlimited 7 tökéletes minden típusú padló és felület, valamint nehezen elérhető hely takarítás.

Élvezze a 33%-kal hosszabb üzemidőt akár 100 m²-ig.

A Bosch nagy teljesítményű és tartós 3,0 Ah Power For All akkumulátorával az igényes tisztítási feladatok is könnyedén elvégezhetők. A lítium-ion akkumulátor újratölthető, cserélhető, túlmelegedés, túltöltés, önkisülés és memóriaeffektus ellen védett. Ráadásul az akkumulátor 33%-kal hosszabb üzemidőt kínál, nagy teljesítményt és hosszú üzemidőt biztosítva. Így akár 100 m²-en is takaríthat egyetlen akkumulátor töltéssel - megszakítások nélkül, és nem kell aggódnia az időigényes újratöltések miatt.

Motoros kefe LED fényekkel

Élvezze az optimális takarítási teljesítményt minden padlón, felületen és még a legsötétebb zúgokban is. Az erőteljes motoros kefével 99.9%-nál is magasabb porfelszívást érhet el. A nagy teljesítményű beépített LED lámpáknak köszönhetően még nehezen látható helyeken is észreveheti és eltávolíthatja a szennyeződéseket és port, például bútorok mögött vagy sötét sarkokban. Ráadásul 30%-kal több port szedhet fel a szőnyegről. Így pillanatok alatt kényelembe helyezheti magát egy tiszta otthonban.

90°-os hajlíthatóság. 100 % móka – alacsony bútorok alatti tisztítás.

Nem kell többé lehajolni, hogy a bútorok vagy a kanapék alatt takaríthasson. A csőbe integrált új csatlakozás lehetővé teszi a könnyű tisztítást az alacsonyan fekvő bútorok, kanapék vagy ágyak alatt. A nehezen elérhető sarkokban lévő pornak és szennyeződésnek már nincs esélye, mert a teljesítmény mindig nagy, még akkor is, ha a Flex Tube meg van hajlítva. Élvezze a 100%-os rugalmasságot a 90°-os szögnek köszönhetően, amely még a nehezen elérhető helyek tisztítását is könnyűvé teszi.

Rugalmas tisztítás a szabadon álló funkciónak köszönhetően.

Takarítson meg időt és energiát a Quick Stand funkciónak köszönhetően. Egyszerűen és erőfeszítés nélkül váltson a porszívós padlótisztításról a kézi porszívóval végzett közepes magasságú tisztításra. A kézi tisztítás során a szívófej és a cső egyszerűen megállja a helyét. Nem kell a porszívót a padlóra tenni, vagy visszavinni a dokkolóállomásba. Ezután egyszerűen helyezze vissza a kézi számítógépet a csőbe, és folytassa a padló tisztítását.

Nincs több hajolgatás a tisztítási mód megváltoztatásához.

Kis lépés. Nagy hatás. Mostantól könnyedén válthat a szívófejjel végzett padlótisztításról a fej- vagy ponttisztításra a praktikus szívócsővel – mindössze egy kis lábmozdulattal. A kényelmes szívófejtalp-kioldó mindössze egyetlen kattintással választja el a szívófejet a csőtől. Soha többé nem kell lehajolnia ahhoz, hogy kézzel távolítsa el a szívófejet. Így pillanatok alatt élvezheti az ergonomikus, gyorsabb tisztítást és a szűk helyek felporszívózását.

Parkolja le a készüléket gondtalanul, amíg szünetet tart.

Többé nem kell visszatennie a dokkoló állomásra, vagy lefektetnie a földre a készüléket, amikor szünetet szeretne tartani. Az Easy Parking Clipnek köszönhetően könnyedén elhelyezheti a készüléket bárhol – a bútor szélére, például asztalra vagy polcra, vagy egy szék támlájára. Minden egyéb nélkül. Ráadásul a klip speciális felülete megakadályozza a karcolásokat és a csúszást. A porszívó biztonságosan a helyére van rögzítve, és bármikor készen áll a használatra.

Bosch BCS711EXT Unlimited 7 Akkumulátoros kéziporszívó

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés